DOSAR ANRP: Expertul NECULAI NISTOR, sub CONTROL JUDICIAR, INGRID ZAAROUR poate pleca din tara pentru TRATAMENT

Instanta suprema a admis, miercuri, contestatia expertului evaluator NECULAI NISTOR, care va fi plasat din arest la domiciliu sub control judiciar, in dosarul despagubirilor ilegale de la ANRP, in timp ce fosta presedinte a ANRP INGRID ZAAROUR poate pleca din tara pentru tratament.

Decizia de miercuri a instantei in dosarul despagubirilor ilegale de la Autoritatea Nationala pentru Restituirea Proprietatilor (ANRP), in care este judecat fostul sef al ANI Horia Georgescu, este definitiva.

Ingrid Zaarour, judecata in dosarul ANRP sub control judiciar, poate pleca din Romania in perioada 15 aprilie – 16 mai 2015, pentru a se deplasa la Milano, in vederea evaluarii sale oncologice la Institutul European de Oncologie, in urma deciziei de miercuri a instantei.

CITESTE SI: Fostul sef al ANI HORIA GEORGESCU, trimis in JUDECATA

Expertul evaluator Neculai Nistor, judecat pana in prezent in arest la domiciliu, va fi plasat sub control judiciar.

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au dispus, in 9 aprilie, trimiterea in judecata a opt persoane care, la data faptelor, faceau parte din Comisia Centrala pentru Stabilirea Despagubirilor, din cadrul ANRP, precum si a patru inculpati care aveau calitatea de experti evaluatori autorizati.

CITESTE SI: HORIA GEORGESCU si membrii ANRDP au actionat in CUNOSTINTA DE CAUZA contrar obligatiilor care le reveneau

Procurorii i-au trimis in judecata si pe Ingrid Zaarour, fost presedinte al ANRP, Mihnea-Remus Iuorp, Ingrid-Luciana Popa-Mocanu, fosti vicepresedinti ai ANRP, si pe fostul presedintele al ANI Horia Georgescu, toti trei arestati in prezent.

Sursa foto www.cursdeguvernare.ro