DOSAR APA NOVA: Cercetarile vor fi EXTINSE pentru trei dintre INCULPATI

Fostul director francez al APA NOVA BUCURESTI, BRUNO ROCHE, si oamenii de afaceri VLAD MOISESCU si OVIDIU SEMENESCU au fost citati joi la DNA PLOIESTI, surse judiciare declarand ca procurorii le vor aduce la cunostinta noi acuzatii in dosarul APA NOVA, informeaza Agerpres.

VLAD MOISESCU si OVIDIU SEMENESCU s-au prezentat deja la sediul DNA, acesta din urma afirmand la iesire ca procurorii au extins cercetarile in cazul sau si pentru EVAZIUNE FISCALA si SPALARE de BANI. Initial, VLAD MOISESCU era urmarit penal pentru TRAFIC de INFLUENTA in acest dosar.

CITESTE SI: DOSARUL APA NOVA: LAVINIA SANIUTA SI GIOVANA SOARE, SUB CONTROL JUDICIAR PENTRU EVAZIUNE FISCALA SI SPALARE DE BANI. UPDATE

Omul de afaceri OVIDIU SEMENESCU era urmarit initial pentru TRAFIC de INFLUENTA si CUMPARARE de INFLUENTA, iar la iesirea de la DNA a refuzat sa faca declaratii cu privire la noile acuzatii care i se aduc.

Potrivit surselor judiciare citate de Agerpres, la DNA Ploiesti mai este asteptat si BRUNO ROCHE, fost director general al APA NOVA Bucuresti in perioada 2008-2013, acuzat in acest dosar de cumparare de influenta. De asemenea, avocatii suspectului LAURENT LALAGUE se vor prezenta la sediul DNA Ploiesti pentru ca procurorii sa le comunice decizia de extindere a acuzatiilor cu privire la clientul lor. LAURENT LALAGUE, care pana in acest moment nu s-a prezentat la audieri la DNA, a fost director general al APA NOVA Bucuresti in perioada septembrie 2013-iunie 2015.

CITESTE SI: LEGATURA DINTRE APA NOVA SI FOTOGRAFIILE CU ELENA UDREA SI ALINA BICA LA PARIS

Sursa foto: realitatea