DOSAR COLECTIV: Patronii clubului bucurestean vor fi, din nou, AUDIATI

Procurorii de la Parchetul General continua ancheta in cazul INCENDIULUI din CLUBUL COLECTIV din Capitala. Inainte de trimiterea dosarului in instanta s-au administrat probe, iar o parte din expertize sunt deja finalizate. 11 persoane sunt cercetate in DOSARUL COLECTIV. Astazi este posibil ca acuzatiile sa fie extinse in acest caz, informeaza postul Realitatea Tv.

ALIN ANASTASESCU, PAUL GANCEA si COSTIN MINCU sunt cercetati pentru UCIDERE din CULPA si VATAMARE CORPORALA. Actionarii CLUBULUI COLECTIV dau vina pe expertul pirotehnic care i-ar fi asigurat ca nu exista niciun pericol de incendiu si l-au crezut pe cuvant.

CITESTE SI: DOSAR COLECTIV: PATRONII SI PIROTEHNISTUL DE LA FIRMA DE ARTIFICII, IN AREST LA DOMICILIU

Procurorii au inceput, la inceputul lunii noiembrie, audierile la Parchetul General in dosarul penal deschis, initial, in rem pentru faptele de omor calificat si distrugere calificata, dupa ce 60 de persoane si-au pierdut viata si aproximativ 150 au fost RANITE in urma incendiului izbucnit, la 30 octombrie, in CLUBUL COLECTIV.

Conform noului Cod Penal, pedeapsa maxima pentru UCIDERE din CULPA este de sapte ani de inchisoare, mai blanda decat cea prevazuta in cazul OMORULUI CALIFICAT, care se pedepseste cu inchisoare intre 15 si 25 de ani si interzicerea exercitarii unor drepturi sau detentiune pe viata.

Sursa foto: realitatea