DOSAR COLECTIV: Seful POLITIEI LOCALE SECTOR 4, ADRIAN IONESCU, adus la audieri la POLITIA CAPITALEI

ADRIAN IONESCU, SEFUL POLITIEI LOCALE SECTOR 4, va fi dus la AUDIERI, luni, la sediul POLITIEI CAPITALEI, in DOSARUL INCENDIULUI DE LA COLECTIV instrumentat de Parchetul instantei supreme, in care au fost arestati pentru ucidere din culpa cei trei patroni ai clubului, conform unor surse judiciare citate de Mediafax.

Seful Politiei Locale Sector 4, Adrian Ionescu, are calitate de martor in dosar, conform unor surse judiciare. La ora transmiterii acestei stiri, politistii fac PERCHEZITII LA SEDIUL POLITIEI SECTOR 4 si ridica mai multe documente.

Conform surselor citate, Adrian Ionescu urmeaza sa fie adus la audieri la Politia Capitalei in dosarul privind incendiul din clubul Colectiv.

CITESTE SI: DOSAR COLECTIV: ANTONIA RADU SI GEORGE MATEI PETRICA, INSPECTORI ISU, ADUSI CU MANDAT LA DNA

Luni, ANTORIA RADU si PETRICA GEORGE MATEI, angajati ai ISU Bucuresti-Ilfov, au fost RIDICATI SI DUSI LA AUDIERI la DNA, in dosarul in care se fac cercetari pentru pentru fapte de abuz in serviciu si neindeplinirea atributiilor in cazul avizelor privind prevenirea si stingerea incendiilor, in legatura cu eliberarea avizelor pentru Colectiv.

Conform unor surse judiciare, cei doi angajati ai ISU Bucuresti- Ilfov ar fi trebuit sa intocmeasca documentatia necesara pentru Clubului Colectiv.

Sursa foto: b365