DOSAR FERMA BANEASA: PETRECERI CU DEMNITARI LA MONACO

Procurorii DNA Brasov au dispus trimiterea in judecata a lui REMUS TRUICA, a lui PAUL de ROMANIA si a celorlalti inculpati din dosarul retrocedarilor ilegale supranumit Ferma Baneasa, informeaza postul B1 Tv.

In rechizitoriul trimis la Instanta procurorii precizeaza ca vor face in continuare verificari in legatura cu implicarea unor parlamentari si membri ai guvernului, fara a da nume. Si asta pentru ca unul dintre inculpatii israelieni ar fi organizat petreceri in Israel si Monaco, la care a invitat persoane importante – parlamentari, membri ai guvernului si functionari -, apoi s-a folosit de numele unora dintre ei pentru a-si exercita influenta asupra lui PAUL de ROMANIA si asupra unor functionari publici cu atributii in retrocedarea bunurilor revendicate de acesta si urmarite de grupul infractional.

CITESTE SI: DOSARUL FERMA BANEASA: REMUS TRUICA SI PRINTUL PAUL, TRIMISI IN JUDECATA DE DNA

Astfel, grupul a putut exercita presiuni asupra unor politicieni pentru retrocedarea unor suprafete de teren din Snogov, Baneasa si alte zone de lux din Capitala. Toate persoanele care au fost la acele petreceri probabil vor fi chemate la DNA pentru a da declaratii.

Sursa foto: realitatea