DOSAR FERMA BANEASA: REMUS TRUICA ramane in AREST la DOMICILIU

Magistratii Curtii de Apel Brasov au respins, sambata, propunerea de inlocuire a masurii ARESTULUI la DOMICILIU cu masura ARESTARII PREVENTIVE, ceruta joi de procurorii DNA pentru REMUS TRUICA, si au admis propunerea de prelungire a ARESTULUI la DOMICILIU cu inca 30 de zile pentru cei trei inculpati, REMUS TRUICA, Printul Paul si avocatul Robert Rosu, cercetati in dosarul Ferma Baneasa, a precizat purtatorul de cuvant al Curtii de Apel Brasov, judecatorul Razvan Dicu, citat de Agerpres.
 
“Mai stam inca 30 de zile acasa. As fi vrut sa fiu liber”, a declarat, la iesirea din sediul Curtii de Apel, REMUS TRUICA. La randul sau, avocatul Printului Paul a declarat ca acesta a facut contestatie la masura preventiva de prelungire cu inca 30 de zile a ARESTULUI la DOMICILIU. “Printul Paul a facut contestatie. Urmeaza sa vedem ce va spune Curtea Suprema de Justitie”, a spus avocatul. 
 
CITESTE SI: REMUS TRUICA ARE EMOTII! CURTEA DE APEL BRASOV AR PUTEA DECIDE ARESTAREA PREVENTIVA
 
REMUS TRUICA, Printul Paul si avocatul Robert Rosu au fost audiati vineri, timp de trei ore, la Curtea de Apel Brasov, toti aflandu-se din luna decembrie in arest la domiciliu. Procurorii DNA au inaintat joi Curtii de Apel Brasov referatul cu propunere de inlocuire a masurii ARESTULUI la DOMICILIU cu ARESTAREA PREVENTIVA in cazul lui REMUS TRUICA, cercetat in dosarele privind retrocedarea nelegala unei suprafete de 47 de hectare de padure din Snagov si a Fermei Baneasa. 
 
Sursa foto: jurnalul