DOSAR PENAL DESCHIS in cazul EXPLOZIEI DE LA FABRICA DE PAINE DIN BRASOV

Politia si Parchetul de pe langa Tribunalul Brasov au DESCHIS UN DOSAR PENAL in rem in cazul EXPLOZIEI DE LA FABRICA DE PAINE VEL PITAR din oras, in urma careia UN BARBAT A MURIT si alte cinci persoane au fost RANITE, in acest caz fiind retinute pana in prezent cinci infractiuni, informeaza Mediafax.

Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Judetene Brasov, comisarul sef Liviu Naghi, politistii, sub supravegherea Parchetului de pe langa Tribunalul Brasov, au deschis un dosar in rem in cazul exploziei de joi seara de la fabrica Vel Pitar.

“Deocamdata inca se fac cercetari la fata locului. In acest dosar s-au retinut deocamdata cinci infractiuni: ucidere din culpa, vatamare corporala din culpa, distrugere, neluarea masurilor legale de securitate si sanatate in munca de catre angajator si nerespectarea masurilor legale de securitate si sanatate in munca de catre angajati, dar pe parcursul anchetei este posibil sa mai apara si alte aspecte”, a spus Naghi.

CITESTE SI: BRASOV: EXPLOZIE la o fabrica de paine: Unul dintre RANITI a MURIT in aceasta dimineata. UPDATE 

In urma exploziei de la Vel Pitar, sase persoane au fost ranite si transportate la spital, dintre care una, un barbat de 31 de ani, a murit pe masa de operatie la Spitalul Judetean Brasov. Barbatul era cel care a ramas prins sub daramaturi si care a suferit traumatisme craniene foarte grave.

De asemenea, la sectia ATI mai sunt internate in stare grava doua persoane, un barbat de 46 de ani si o femeie de 51 de ani.

Sursa foto: captura DigiSport