DOSAR PENAL dupa decesul NEPOATEI lui DUMITRU PRUNARIU

Parchetul Capitalei a deschis un DOSAR PENAL dupa decesul NEPOATEI COSMONAUTULUI DUMITRU PRUNARIU. Parchetul investigheaza cauzele care au dus la moartea fetitei de doar 11 ani. Asta dupa ce tatal copilei si Spitalul Colentina au facut sesizari in acest caz. Fata a decedat duminica, la Spitalul “Matei Bals”, din Capitala.

De asemenea, marti, MINISTERUL SANATATII a anuntat ca va demara o ancheta in cazul mortii nepoatei cosmonautului. Autoritatile vor sa afle daca s-au respectat toate protocoalele.

Familia fetitei a solicitat ajutorul celor de la Ambulanta in noaptea de sambata spre duminica. Un medic a sosit la locuinta familiei in 20 de minute si a diagnosticat-o pe copila cu FARINGO-AMIGDALITA si ENTEROCOLITA. La scurt timp dupa ce medicul a plecat, fetitei i-a aparut o eruptie, iar starea ei s-a agravat spre dimineata.

CITESTE SI: DUMITRU PRUNARIU, PRIMUL ROMAN AJUNS IN SPATIUL COSMIC, TRAIESTE O DRAMA

La 7 si 40 de minute, copila a fost transportata la INSTITUTUL MATEI BALS unde a fost diagnosticata cu MENINGITA. La scurt timp, fetita a murit. Cel mai probabil copila s-ar fi imbolnavit dupa ce ar fi fost intr-o tabara, unde se aflau si alti copii. 100 dintre ei au fost controlati la Institutul Matei Bals, unde au primit preventiv medicamentatie.

ARINA era nepoata cea mare a cosmonautului, in varsta de 11 ani. Ea a zburat pentru prima data cu un planor la doi ani si jumatate. Prunariu mai are un nepotel, Andrei, dar si o nepoata mai mica, Ana. Primul cosmonaut roman are doi baieti.

Sursa foto: Evz