DOSAR PENAL pentru MIRON COZMA in urma accidentului rutier din Craiova

Politistii doljeni au intocmit dosar de cercetare penala pe numele lui MIRON COZMA pentru vatamare corporala din culpa in urma ACCIDENTULUI RUTIER in care a fost implicat, miercuri seara, in Craiova, informeaza Agerpres.

Purtatorul de cuvant al IPJ Dolj, Alin Apostol, a declarat, joi, pentru Agerpres, ca lui MIRON COZMA i-a fost retinut permisul de conducere, insa nu i-a fost suspendat si dreptul de a conduce pe perioada cercetarilor.

‘In acest caz a fost intocmit dosar de cercetare penala pentru vatamare corporala din culpa si i-a fost retinut permisul de conducere, insa i s-a eliberata dovada pentru 15 zile cu care poate circula, nefiindu-i suspendat si dreptul de conducere. Pe perioada cercetarilor, dovada se poate prelungi’, a spus Alin Apostol.

CITESTE SI: MIRON COZMA A FOST IMPLICAT INTR-UN ACCIDENT RUTIER LA CRAIOVA

MIRON COZMA, care se deplasa miercuri seara dinspre Slatina spre Craiova, a fost implicat intr-un accident rutier in momentul in care a virat stanga pentru a intra intr-un hipermarket la intrarea in Craiova. Masina lui Cozma a fost lovita de un autoturism care circula din sens opus, iar in urma impactului dintre cele doua autovehicule masina condusa de Cozma a fost proiectata in alt autoturism care iesea din parcarea magazinului.

In urma accidentului, MIRON COZMA a fost lovit usor la cap, fiind preluat de o ambulanta si transportat la Spitalul de Urgenta Craiova. La finalul investigatiilor medicale, MIRON COZMA a parasit spitalul.

Sursa foto: click