Dosar penal pentru tanarul din Jilava care a agresat o batrana invartind-o de guler ca pe o elice

Politistii de la IPJ Ilfov au deschis un dosar penal pentru tulburare a ordinii si linistii publice pe numele tanarului din Jilava care a agresat o femeie tinand-o de guler si invartind-o ca pe o elice, iar doi prieteni ai acestuia, care au asistat la incident, au fost sanctionati contraventional, potrivit Mediafax.

Tanarul care s-a ales cu dosar penal in urma incidentului produs joi are 17 ani, iar femeia agresata, 50 de ani, au mai precizat reprezentantii Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Ilfov.

Masurile au fost dispuse dupa ce politistii i-au audiat pe cei trei, sambata, la sediul IPJ Ilfov.

Citeste si: Batranica batjocorita: Politia a inceput o ancheta in acest caz. UPDATE

Tanarul de 17 ani era cautat de politisti dupa ce pe site-ul cotidianului britanic Daily Mail au fost publicate imagini in care agreseaza o femeie, tinand-o de guler si invartind-o ca pe o elice.

Publicatia Daily Mail a postat vineri, pe site-ul propriu, imagini cu un tanar, insotit de cativa prieteni, care se amuza pe strada in timp ce apuca o batrana de gulerul halatului si o invarte, imitand astfel o elice. Incidentul are loc in mijlocul carosabilului. Jurnalistii britanici noteaza, despre aceasta agresiune, ca are ca protagonisti “huligani romani beti”, victima fiind “o pensionara care tipa, terorizata”.

Sursa foto: youtube.com