DOSAR PENAL pentru UCIDERE DIN CULPA in urma ACCIDENTULUI TERIBIL de pe DN 1

Anchetatorii au deschis DOSAR PENAL pentru UCIDERE DIN CULPA in cazul ACCIDENTULUI de pe DN 1 in urma caruia sase persoane si-au pierdut viata sambata seara, principala ipoteza luata in calcul fiind aceea ca evenimentul a fost provocat de un tanar care a vrut sa se sinucida.

Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Prahova, Raluca Brezeanu, in cauza a fost intocmit DOSAR DE CERCETARE PENALA pentru UCIDERE DIN CULPA, ancheta desfasurandu-se sub directa coordonare a unui procuror.

Conform procedurilor legale, cele doua masini implicate in accidentul rutier vor fi supuse unor verificari specifice.

Citeste si: Ce VITEZA avea TANARUL care a provocat CARNAGIUL de pe DN1

Cele sase trupuri neinsufletite au fost transportate la Serviciul de Medicina Legala (SML) Prahova in vederea efectuarii necropsiei.

Potrivit reprezentantilor SML, in urma necropsiei se va stabili daca cei doi soferi au consumat bauturi alcoolice iar daca anchetatorii o cer, vor fi efectuate si teste toxicologice.

Sase persoane au decedat, sambata seara, pe DN 1, in zona Bisericii Calatorului, in urma impactului violent dintre doua autoturisme, victimele fiind un tanar de 28 de ani din Bucuresti si alte cinci persoane din Campina, respectiv doi barbati de 44 de ani, o femeie de 38 de ani, o tanara de 19 ani si un baietel de 11 ani.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Prahova, Raluca Brezeanu, a precizat ca, din cercetarile efectuate la fata locului, a reiesit ca un tanar de 28 de ani aflat la volanul unui autoturism a patruns pe contrasens, izbindu-se frontal de o alta masina care venea din sens opus si in care se aflau cinci personae, potrivit Agerpres.

Citeste si: TANARUL care a provocat ACCIDENTUL CUMPLIT de pe DN1 avea 28 de ani si lucrase pe nave de croaziera

Conform unor surse apropiate anchetei, in acest caz este luata in calcul ipoteza ca accidentul a fost provocat de tanarul de 28 de ani care a vrut sa se sinucida, in conditiile in care el a postat un mesaj pe o retea de socializare in care afirma ca pleaca “intr-o lume mai buna”, lasand sa se inteleaga ca sufera din dragoste.

“Aveti grija de voi, prieteni, amici, cunostinte, eu plec intr-o lume mai buna si aveti grija pe cine iubiti sa nu patiti la fel ca mine!! Va iubesc pe toti! Iarta-ma, Doamne, pentru ce fac, dar asa nu mai rezist sa traiesc”, a scris tanarul, atasand si fotografii in care apare alaturi de o femeie.

In urma acestei postari, prietenii i-au lasat zeci de mesaje, initial pentru a incerca sa il faca sa renunte la intentia pe care o anuntase, iar ulterior pentru a-si exprima parerile de rau.

Sursa foto: stirileprotv.ro