DOSAR RAFO-CAROM: SENTINTA FINALA, amanata pentru 8 IUNIE. REACTIE OVIDIU TENDER

ABUZ IN SERVICIU, DEZINCRIMINARE FAPTA, REDUCERE SENTINTA, TRIBUNAL ARAD, OVIDIU TENDER, DOSAR RAFO-CAROM, 6 ANI SI 9 LUNI

SENTINTA FINALA in dosarul RAFO-CAROM va fi data cu o zi inaintea prescrierii faptei de inselaciune, adica luni 8 iunie, au hotarat judecatorii de la Curtea de Apel Bucuresti (CAB), informeaza B1 TV.

La termenul care a avut loc joi, procurorii au cerut pedepse maxime in acest dosar precum si extinderea sechestrului pentru OVIDIU TENDER (FOTO).  In schimb, avocatii au cerut fie achitarea inculpatilor, fie trimiterea dosarului spre rejudecare.

OVIDIU TENDER a declarat joi, in exclusivitate pentru B1 TV,  ca spera la o achitare in acest dosar, pentru ca se considera nevinovat. ”Sper la o achitare, asa cum ar fi normal pentru faptul ca sunt nevinovat”, a declarat OVIDIU TENDER, joi, cand a iesit pentru putin timp din sala de judecata.

In decembrie 2014, Tribunalul Bucuresti l-a condamnat pe omul de afaceri OVIDIU TENDER  la 11 ani si patru luni inchisoare iar MARIAN IANCU a primit 13 ani si opt luni de detentie in dosarul RAFO-CAROM.

OVIDIU TENDER a fost trimis in judecata pentru inselaciune, instigare la ABUZ in SERVICIU contra intereselor persoanei, in forma calificata si continuata, constituirea si apartenenta la un grup de crima organizata, SPALARE de BANI si spalare de bani in forma continuata.

In acelasi dosar, MARIAN IANCU este acuzat de complicitate la inselaciune, instigare la ABUZ in SERVICIU contra intereselor persoanei in forma calificata si continuata, constituirea si apartenenta la un grup de criminalitate organizata si SPALARE dE BANI in forma continuata.

Sursa foto: realitatea.net