DOSAR RETROCEDARI ILEGALE: DNA instrumenteaza un nou dosar cu ILIE SARBU si DAN SOVA in prim plan

DNA pregateste un nou dosar in care ILIE SARBU si DAN SOVA se afla in prim plan. DOSARUL RETROCEDARILOR ILEGALE de PADURI, in care au fost trimisi in judecata, printre altii, VIOREL HREBENCIUC, ANDREI HREBENCIUC, PALTIN STURDZA, TUDOR CHIUARIU si IOAN ADAM, a fost disjuns de catre procurorii DNA Brasov, rezultand un alt dosar.

Astfel, in noua cauza sunt cercetati senatorii DAN SOVA si ILIE SARBU, precum si mai multe persoane implicate in dosarul initial, care vizeaza RETROCEDAREA ILEGALA a 43.000 de hectare de paduri din judetul Bacau, prejudiciul total ridicandu-se la peste 300 de milioane de euro informeaza Evenimentul Zilei.

CITESTE SI: ANDREI HREBENCIUC si TUDOR CHIUARIU, in fata instantei 

DNA Brasov a luat aceasta decizie intrucat cercetarile nu au fost finalizate pana in momentul intocmirii rechizitoriului, din motive obiective.

Asadar, in noul dosar format se vor continua cercetarile cu privire la senatorii ILIE SARBU si DAN SOVA, fostului deputat PSD VIOREL HREBENCIUC, avocata MELINDA ORDOG, judecatorul GABRIEL UTA de la Tribunalul Covasna, beneficiarul retrocedarilor printul GHEORGHE PALTIN STURDZA, omul de afaceri DAN-COSTIN BENGESCU, dar si alte 17 persoane.

CITESTE SI: DOSARUL RETROCEDARILOR: Inculpatii foloseau un LIMBAJ CODIFICAT; Hrebenciuc era “Spitalul”, dosarele – “placinte”, iar aranjamentele – “internari” 

Sursa foto: jurnalul.ro