DOSAR RETROCEDARI: Legatura benefica dintre Printul PALTIN STURDZA si un lider al REVOLUTIEI din DECEMBRIE

In DOSARUL RETROCEDARILOR ILEGALE apare, pe langa numele social democratilor VIOREL HREBENCIUC si IOAN ADAM, si cel al Printului GHEORGHE PALTIN STURDZA, prieten la catarama cu ANDREI HREBENCIUC, fiul lui VIOREL HREBENCIUC, toti patru fiind ARESTATI PREVENTIV in acest DOSAR INCENDIAR cu un prejudiciu urias de cateva sute de milioane de euro.

Un amanunt mai putin cunoscut de opinia publica este faptul ca printul-afacerist-incarcerat GHEORGHE PALTIN STURDZA este var cu unul dintre cei mai cunoscuti lideri ai REVOLUTIEI din DECEMBRIE 1989. Astfel, PALTIN STURDZA este varul lui GELU VOICAN VOICULESCU, cel care facea senzatie in ultimele zile ale anului 1989 gratie aspectului sau de mercenar, imbracat cu o uniforma verde fara insemne si cu o barba proeminenta. 

CITESTE SI: Andrei Hrebenciuc si Gheorghe Sturdza au afectat buna functionare a statului, sustine Inalta Curte

GELU VOICAN VOICULESCU, fost viceprim-ministru in primul guvern post-decembrist, fost ambasador intr-o tara din nordul Africii si in prezent presedinte al Asociatiei pentru Apararea Drepturilor Omului, a recunoscut aceasta legatura de sange, inca din 2009, cand s-a implicat direct intr-un scandal care viza familia regala.

Relatia de rudenie si prietenie dintre PALTIN STURDZA si GELU VOICAN VOICULESCU era una de notorietate pana in luna octombrie a acestui an, atunci cand revolutionarul a decis sa treaca sub tacere aceasta legatura. Anumite surse spun ca motivul ar fi legat de faptul ca VOICAN VOICULESCU nu ar fi tocmai strain de recuperarea miilor de hectare de paduri de care ar beneficiat PALTIN STURDZA si nu numai. 

CITESTE SI: Viorel Hrebenciuc, ARESTAT pentru 30 de zile

Sursa foto: captura video