DOSARELE GRELE ALE DNA SCHIMBA CLASA POLITICA! Se anunta ALEGERI ANTICIPATE

felix tataru, audieri noi, dosar gala bute, stefan lungu, sediul dna, procurori anticoruptie

Dosarele grele instrumentate de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) in ultima perioada vor schimba, din radacini, clasa politica din Romania, informeaza comisarul.ro.

Potrivit sursei citate, in urmatoarele 3 luni aproape toata clasa politica din Romania va fi decapitata de actiunile procurorilor anticoruptie. Incepand cu dosarele MICROSOFT si EADS, conglomerate in genericul Mega-dosarul IT, dosarul LOTERIA-INTRALOT, noile episoade din dosarul RETROCEDARILOR, dar si cele din dosarul DESPAGUBIRILOR precum si dosarele care ii vizeaza pe baronii locali, vor conduce la blocarea activitatii parlamentare dar si a marilor administratii locale.

CITESTE SI: Dosarul MICROSOFT a ajuns in PARLAMENTUL EUROPEAN

Comisarul.ro informeaza ca pe agenda procurorilor se afla nume din toate partidele. Liviu Dragnea, Sebastian Ghita, Victor Ponta, Calin Popescu Tariceanu, Ludovic Orban, Vasile Blaga, Elena Udrea, Gabriel Oprea sunt liderii cu nume care vor fi pusi sub acuzare sau arestati preventiv. Iar in ceea ce priveste parlamentarii si baronii locali situatia este de-a dreptul exploziva. Peste o suta de parlamentari, presedinti de consilii judetene si primari de mari municipii sunt vizati de dosare la DNA.

CITESTE SI: LAURA CODRUTA KOVESI: DOSARUL EADS a fost DETONAT! Dezvaluiri SOC ale sefei DNA 

Reamintim ca, la acest moment alti 37 de parlamentari si fosti ministri sunt fie arestati preventiv fie cercetati sub control judiciar in diverse cauze. In concluzie este mai mult decat posibil ca, la mijlocul lunii martie, sa se declanseze procedura pentru desfasurarea alegerilor anticipate. 

Sursa foto: realitatea.net