Dosarul angajatilor ISU implicati in tragedia de la COLECTIV, trimis inapoi la DNA

Dosarul in care sunt cercetati cei doi angajati ISU care au facut verificari in CLUBUL COLECTIV, GEORGE MATEI si ANTONINA RADU, se intoarce din instanta la DNA, informeaza postul B1 Tv.

Judecatorii de la Curtea Militara de Apel Bucuresti au decis ca dosarul sa fie retrimis la procurorii militari din cadrul DNA, dupa ce au constatat nereguli in rechizitoriul intocmit de acestia din urma. Hotararea de luni este definitiva, informeaza televiziunile de stiri.

CITESTE SI: DOSARUL COLECTIV: INSPECTORII ISU ANTONINA RADU SI GEORGE MATEI, PLASATI IN AREST LA DOMICILIU

GEORGE MATEI si ANTONINA RADU, fosti capitani ai Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Bucuresti-Ilfov, au fost trimisi in judecata de catre DNA pe 4 decembrie, in stare de AREST PREVENTIV. Tribunalul Militar a verificat temeinicia masurilor preventive luate in dosar si a dispus mentinerea acestora, insa GEORGE MATEI si ANTONINA RADU a contestat decizia la Curtea Militara de Apel.

Magistratii de la institutia din urma au admins contestatia celor doi, stabilind astfel ca dosarul sa fie trimis inapoi la DNA pentru refacerea rechizitoriului.

Sursa foto:libertatea