Dosarul Antenelor. Mugur Ciuvica, la sediul DNA: Public ce vreau, nu dau explicatii

Mugur Ciuvica, directorul Grupului de Investigatii Politice, s-a prezentat joi la sediul DNA, pentru audieri in dosarul in care este cercetat Sorin Alexandrescu, directorul Antena TV Group, pentru santaj.

Intrebat de jurnalisti care a fost implicarea sa in dosarul “Antenelor”, Mugur Ciuvica le-a raspuns extrem de nervos ca nu stie de ce a fost chemat la DNA si i-a trimis pe jurnalisti sa-i intrebe pe baietii lui Basescu.

“De ce am fost chemat? Nu stiu, in calitate de martor, intrebati-i pe baietii lui Basescu. Basistii de la DNA cu basistii de la RDS-RCS si uite ce a iesit… Eu am venit aici ca face parte din programul lor, asta era ideea, sa ne plimbe si pe noi la DNA. Daca ar putea sa ne aresteze, ar fi si mai bine. Dar cu arestarea asta e mai greu cu basina asta basista”, a spus Ciuvica.

Totodata, el s-a rastit la reprezentantii mass-media, afirmand “public ce vreau, cand vreau, nu dau nimanui explicatii”, apoi i-a spus unei jurnaliste ca pune “intrebari cretine”, enervat ca i-a cerut socoteala cu privire la implicarea sa in dosarul in care este cercetat Sorin Alexandrescu.

Documentul pe care l-a folosit Sorin Alexandrescu in comiterea santajului i-ar fi fost oferit chiar de Mugur Ciuvica.

La sediul DNA s-au mai prezentat, joi, directorul postului de televiziune Antena 3, Mihai Gadea si fostul sef al ANAF, Serban Pop.

Foto: romaniapress.ro