DOSARUL APA NOVA. BEREVOIANU, MOISESCU, SEMENESCU, PUSI SUB CONTROL JUDICIAR

COSTIN BEREVOIANU, fost consilier personal al primarului general al Bucurestiului, Sorin Oprescu, si oamenii de afaceri VLAD MOISESCU si OVIDIU SEMENESCU vor fi plasati sub CONTROL JUDICIAR in DOSARUL APA NOVA, a decis vineri Tribunalul Prahova, potrivit Agerpres. Hotararea instantei nu este definitiva.

Omul de afaceri Ovidiu Semenescu, reprezentant neoficial al unui grup de firme strain din care face parte si SC Apa Nova SA, la data faptelor, a fost retinut joi de procurorii DNA, alaturi de fostul consilier personal al lui Sorin Oprescu, Costin Berevoianu, si de fostul trezorier al PNL Vlad Moisescu.

CITESTE SI: BEREVOIANU, MOISESCU SI SEMENESCU, SCOSI INCATUSATI DE LA DNA PLOIESTI. UPDATE

Fostul consilier al lui Sorin Oprescu, Costin Berevoianu, fostul trezorier al PNL Vlad Moisescu si omul de afaceri Ovidiu Semenescu au fost scosi incatusati din sediul DNA Ploiesti, acestia fiind retinuti intr-un dosar de cumparare de influenta si trafic de influenta in legatura cu Apa Nova Bucuresti.

Cei trei au fost transportati in arestul IPJ Prahova, care se afla la Campina, iar vineri sunt prezentati Tribunalului Prahova cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile.

Sursa foto: jurnalul