DOSARUL APA NOVA: NICOLAE TURCUMAN, LIDERUL SINDICATULUI ANGAJATILOR, a iesit de la AUDIERI

Liderul sindicatului angajatilor APA NOVA BUCURESTI, NICOLAE TURCUMAN, a declarat, luni, la iesirea din sediul DNA Ploiesti, ca nu stie nimic despre acuzatiile din acest dosar, punctand ca are doar calitatea de MARTOR, relateaza Agerpres.

Nicolae Turcuman, care a fost citat sa se prezinte la DNA, a fost audiat de procurorii anticoruptie timp de aproximativ o ora si jumatate, iar la iesirea din sediul institutiei a declarat ca este ‘doar martor’ in dosar si ca nu stie nimic despre acuzatiile de CUMPARARE si TRAFIC DE INFLUENTA.

CITESTE SI: DOSAR APA NOVA / MOTIVAREA INSTANTEI: DE CE AU REFUZAT JUDECATORII SA-I ARESTEZE PE CEI TREI INCULPATI

In referatul DNA cu propunerea de arestare preventiva a lui COSTIN BEREVOIANU, VLAD MOISESCU si OVIDIU SEMENESCU este redata o convorbire purtata in data de 21 august intre Nicolae Turcuman, si un anume Florin, cel dintai afirmand ca a venit DNA-ul ”peste noi” pentru a ridica documente, iar cel din urma spunand ca ”odata si odata tot trebuia sa vina”.

Intrebat ce fel de documente voiau sa puna la punct angajatii companiei dupa ce procurorii DNA au ridicat acte de la Apa Nova, Turcuman a raspuns ca NU STIE.

CITESTE SI: DOSAR APA NOVA: DIRECTORUL GENERAL LAVINIA SANIUTA AR FI TREBUIT AUDIATA LA DNA. OFICIALUL AR FI AJUNS LA SPITAL. UPDATE

La sediul DNA Ploiesti era asteptata sa se prezinte tot in calitate de martor si LAVINIA SANIUTA, director general al Apa Nova. Ea nu a mai ajuns in fata procurorilor, familia acesteia anuntand ca a fost transportata la spital.

 Sursa foto: Agerpres