DOSARUL “BICA 2”: Alin Cocos, in arest la domiciliu. Hotararea nu este definitiva

Judecatorii de la ICCJ au decis, in cazul lui Alin Cocos, fiul omului de afaceri Dorin Cocos, sa inlocuiasca masura arestului preventiv cu cel la domiciliu. Decizia nu este definitiva, motiv pentru care procurorii pot contensa masura. 

Pe de alta parte, pentru ceilalti inculpati din dosar – Alina Bica, Dorin Cocos, Ionut Mihailescu si  Adriean Videanu – masura preventiva a fost mentinuta.

Alin Cocos, alaturi de Alina Bica, Dorin Cocos, Ionut Mihailescu si Adriean Videanu au fost trimisi in judecata in 27 februarie.

CITESTE SI: OFICIAL: DNA i-a trimis in judecata pe GHEORGHE STEFAN, DORIN COCOS, GABRIEL SANDU si DUMITRU NICOLAE in dosarul MICROSOFT

Alina Bica, Dorin si Alin Cocos si Ionut Mihailescu sunt in arest preventiv. In cazul fostului ministru al Economiei Adriean Videanu, instanta a dispus sa fie judecat sub control judiciar, dar a ridicat interdictia de a se apropia de Dorin si Alin Cocos si de Ionut Mihailescu.

Omul de afaceri Dorin Cocos si fiul acestuia, Alin Cocos, si-au recunoscut faptele pentru care au fost trimisi in judecata in dosarul “Bica 2”, a declarat unul dintre avocatii acestora.

CITESTE SI: DOSARUL MICROSOFT: DORIN COCOS, GABRIEL SANDU, NICOLAE DUMITRU si GHEORGHE STEFAN au fost TRIMISI IN JUDECATA

Fosta sefa a DIICOT Alina Bica este judecata in acest dosar pentru ca a luat mita un teren, in schimbul interventiilor pentru despagubirile acordate lui Gheorghe Stelian, pentru ca l-ar fi ajutat pe Ovidiu Tender in dosarul in care este judecat si pentru abuz in serviciu in cazul lui Videanu.