DOSARUL CARPATICA ASIG: ILIE CARABULEA si fiul sau, ELIBERATI

Omul de afaceri ILIE CARABULEA, fiul sau, OPREA CARABULEA, si alti trei inculpati arestati in dosarul CARPATICA ASIG vor fi pusi in libertate, dupa ce Curtea de Apel Alba Iulia a admis vineri contestatiile formulate de acestia impotriva incheierii Tribunalului Sibiu. Hotararea CA Alba Iulia este definitiva.

Purtatorul de cuvant al CA Alba Iulia, Cosmin Muntean, a declarat ca instanta a admis contestatiile formulate de cei cinci inculpati – ILIE CARABULEA, OPREA CARABULEA, Angela Toncescu, Liviu Stoicescu si Gheorghe Nasarau – impotriva incheierii Tribunalului Sibiu, a desfiintat incheierea penala atacata si a procedat la o noua judecata.

CITESTE SI: DOSARUL ASF-CARPATICA: ILIE CARABULEA, CONDAMNAT LA 6 ANI SI JUMATATE DE INCHISOARE. DAN RADU RUSANU A SCAPAT. UPDATE

Instanta a respins propunerea de arestare preventiva a celor cinci inculpati si a dispus punerea de indata in libertate, daca nu sunt arestati in alta cauza. In ceea ce le priveste pe Maria Cosa si Georgeta Crideanu, CA Alba Iulia a inlaturat masura arestului la domiciliu dispusa de Tribunalul Sibiu. Curtea de Apel Alba Iulia a respins, de asemenea, contestatia formulata de DIICOT. Sedinta de judecata a durat peste cinci ore, iar judecatorul a deliberat aproximativ o ora.

Curtea de Apel Alba Iulia a amanat pentru vineri, la cererea avocatilor, judecarea contestatiile formulate, in dosarul CARPATICA ASIGURARI, impotriva deciziei Tribunalului Sibiu, prin care a fost admisa arestarea preventiva a omului de afaceri ILIE CARABULEA, a fiului sau, OPREA CARABULEA, si a altor trei inculpati.

Sursa foto: realitatea