DOSARUL COLECTIV: Primarul interimar al sectorului 4, DANIEL BALUTA, a dispus sesizarea COMISIEI de DISCIPLINA

Primarul interimar al sectorului 4, DANIEL BALUTA, a dispus sesizarea si intrunirea comisiei de disciplina din primarie si Directia Generala de Politie Locala sector 4, informeaza Agerpres. 

“Intrunit in sedinta extraordinara, luni, Consiliul Local sector 4 a luat la cunostinta de demisia lui Cristian Popescu-Piedone din functia de primar. De drept, in baza Legii 215/2001, atributiile ce ii reveneau acestuia vor fi indeplinite de viceprimarul sectorului 4, DANIEL BALUTA. In noua sa calitate, avand in vedere prerogativele ce ii revin, primarul interimar al sectorului 4, DANIEL BALUTA, a adoptat, ca prime masuri administrative, sesizarea si intrunirea de urgenta a Comisiei de disciplina a functionarilor publici constituite atat in cadrul aparatului de specialitate al primarului sectorului 4, cat si in cel al Directiei Generale de Politie Locala sector 4”, se arata intr-un comunicat al Primariei sectorului 4.

CITESTE SI: Viceprimarul DANIEL BALUTA va prelua ATRIBUTIILE LUI PIEDONE

Sursa citata arata ca, in urma analizei pe care membrii comisiei o vor realiza, vor fi stabilite masurile disciplinare ce se impun a fi adoptate fata de functionarii publici care au savarsit abateri disciplinare in exercitarea atributiilor ce le reveneau in cazul tragediei de la clubul Colectiv.

CITESTE SI: PIEDONE a incercat sa scape de arest, sustinand ca are PROBLEME CU INIMA

Primarul interimar al sectorului 4, DANIEL BALUTA, a dispus ca masurile disciplinare pe linie administrativa sa fie adoptate si comunicate in cel mai scurt timp cu putinta, se precizeaza in comunicat.

 Sursa foto: hotnews