DOSARUL COLECTIV: PATRONII CLUBULUI raman in AREST PREVENTIV. UPDATE

Miercuri este o zi decisiva pentru ALIN ANASTASESCU, PAUL GANCEA si COSMIN MINCU, patronii clubului bucurestean COLECTIV, distrus de INCENDIUL izbucnit in noaptea dintre 30 si 31 octombrie, informeaza postul de televiziune Digi24.

UPDATE 13.40 Tribunalul Bucuresti a admis, miercuri, cererea Parchetului General de prelungire cu 30 de zile a masurii ARESTULUI PREVENTIV pentru cei trei actionari si administratori ai CLUBULUI COLECTIV – ALIN ANASTASESCU, PAUL GANCEA si COSMIN MINCU.

ALIN ANASTASESCU, PAUL GANCEA si COSMIN MINCU vor afla, miercuri, daca raman dupa gratii. Procurorii Parchetului General au contestat plasarea lor in AREST la DOMICILIU. Contestatia este judecata de Tribunalul Bucuresti, iar decizia instantei este definitiva. ALIN ANASTASESCU, PAUL GANCEA si COSMIN MINCU sunt acuzati de ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa, informeaza SURSA CITATA.

CITESTE SI: DOSAR COLECTIV: SECHESTRU PUS PE AVERILE PATRONILOR CLUBULUI

Dupa aproape o luna in spatele gratiilor, procurorii au cerut prelungirea mandatelor de ARESTARE PREVENTIVA, dar judecatorii le-au dat AREST la DOMICILIU insa, decizia nu este definitiva.

ALIN ANASTASESCU, PAUL GANCEA si COSMIN MINCU sunt acuzati de UCIDERE din CULPA si VATAMARE CORPORALA din culpa, dupa ce 60 de oameni au MURIT si peste 150 au fost raniti in INCENDIUL CRIMINAL din urma cu o luna.

Sursa foto: libertatea