DOSARUL GALA BUTE: Au recunoscut dar n-au scapat! LOVITURA DURA pentru 4 dintre INCULPATI

elena-udrea3

Cei patru inculpati din DOSARUL GALA BUTE care si-au recunoscut faptele in fata magistratilor Instantei Supreme au primit o veste extrem de proasta. Astfel, judecatorii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ) au respins cererea acestora de procedura simplificata (n.red. care presupune si pedepse mai mici) si au decis ca procesul sa decurga normal in continuare.

Cei patru inculpati care si-au recunoscut faptele sunt STEFAN LUNGU, fost consilier al Elenei Udrea, GHEORGHE NASTASIA, fost secretar general in Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului), ANA MARIA TOPOLICEANU, fost director al Companiei Nationale de Investitii si DRAGOS MARIUS BOTOROAGA, administratorul unei societati comerciale. Acestia au dat declaratii prin care au recunoscut spagile si au oferit detalii despre banii primiti de ELENA UDREA.

CITESTE SI: DOSARUL GALA BUTE: ANA MARIA TOPOLICEANU: TOTI BANII AU AJUNS LA ELENA UDREA. UPDATE

Decizia judecatorilor ICCJ ar putea avea la baza o convingere a acestora ca inculpatii nu au fost sinceri sau nu au spus tot ce stiau cand si-au recunoscut faptele. Contextul astfel generat nu este doar unul nefavorabil celor patru inculpati, ci si unul care ar putea fi in avantajul ELENEI UDREA.

Sursa foto: adevarul