DOSARUL LOTERIA 2: GEORGE COPOS si CAMELIA VOICULESCU scapa de PUSCARIE

GEORGE COPOS si CAMELIA VOICULESCU au fost achitati, joi, de catre magistratii de la Curtea de Apel Bucuresti (CAB), in DOSARUL LOTERIA 2, informeaza televiziunile de stiri.

DECIZIA judecatorilor este una DEFINITIVA, dupa ce GEORGE COPOS si fiica lui Dan Voiculescu, CAMELIA VOICULESCU, au fost achitati si in prima instanta de catre Tribunalul Bucuresti, insa DNA a contestat hotararea la CAB.

DOSARUL LOTERIA 2 a fost deschis de DNA in 2007, iar un an mai tarziu, GEORGE COPOS si CAMELIA VOICULESCU au fost trimisi in judecata, alaturi de alte 11 persoane, sub acuzatii precum manipularea pietei de capital, SPALARE de BANI, FALS in INSCRISURI sau folosirea unor informatii nedestinate publicitatii.

CITESTE SI: CAMELIA VOICULESCU SI GEORGE COPOS, ACHITATI IN DOSARUL LOTERIA II. DECIZIA NU ESTE DEFINITIVA

Toti cei 13 inculpati au fost achitati in prima instanta, pe 25 iunie 2015, decizia fiind mentinuta de judecatorii de la Curtea de Apel Bucuresti (CAB). Procesul LOTERIA 2, in care fostul vicepremier GEORGE COPOS, fostul ministru al Comunicatiilor SORIN PANTIS si CAMELIA VOICULESCU, fiica lui Dan Voiculescu, au fost trimisi in judecata de DNA, a avut primul termen in 22 ianuarie 2009 la Tribunalul Bucuresti.

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) au sustinut ca cele 13 persoane au manipulat piata de capital si au creat un prejudiciu de 600.000 de dolari Fondului Proprietatii de Stat.

Sursa foto: adevarul