Dosarul lui DAN VOICULESCU a fost amanat din nou

Curtea de Apel Bucuresti a decis marti o noua amanare in dosarul lui DAN VOICULESCU, judecarea procesului urmand sa fie reluata pe 10 iunie.

La ultimul termen, dosarul a fost amanat pentru ca judecatorul care conducea completul a fost arestat preventiv intr-un dosar de coruptie judiciara. Judecatorul STAN MUSTATA, cel care delibera in dosarul lui Voiculescu, a fost acuzat ca lua mita pentru solutii penale favorabile. In locul lui STAN MUSTATA, dosarul va fi judecat de LUMINITA CRISTIU-NINU, presedinta sectiei a II-a penala a Curtii de Apel Bucuresti si fosta presedinta a Tribunalului Teleorman. Avocatii lui Voiculescu au ridicat pe 15 aprilie o serie de exceptii care, daca sunt aprobate, vor duce tergiversarea judecarii dosarului. Voiculescu a cerut si stergerea prejudiciului de 60 milioane de euro.

Citeste si: DAN VOICULESCU, din nou in instanta

In acest dosar, DAN VOICULESCU este acuzat de fraudarea privatizarii Institutului de Cercetari Alimentare, o frauda evaluata de procurori la 60 milioane euro. Pana acum Voiculescu a reusit sa obtina amanare dupa amanare, folosind diverse tactici avocatesti.

Citeste si: Judecatorul STAN MUSTATA ramane in arest, a decis ICCJ

La termenul de pe 29 aprilie era asteptata pronuntarea completului condus pana atunci de STAN MUSTATA asupra mai multor cereri care ar fi dus la tergiversarea dosarului. Acum, dupa arestarea lui STAN MUSTATA, completul in noua formula va relua de la zero dezbaterile pe aceste cereri, astfel incat judecatorul care se alatura completului sa fie in cunostinta de cauza cand se va pronunta.

Sursa foto: evz.ro