Dosarul lui DAN VOICULESCU a fost amanat

DAN VOICULESCU, la Curtea de Apel. Procesul va incepe la ora 12.30 - UPDATE

Dosarul ICA in care este cercetat DAN VOICULESCU a fost amanat, marti, de judecatorii de la Curtea de Apel Bucuresti. Acestia au decis sa amane al patrulea termen din apelul dosarului ICA pana in data de 13 mai.

In dosarul ICA, Dan Voiculescu a fost condamnat la cinci ani de inchisoare cu executare. Asadar avem parte de o noua amanare a verdictului final, dupa ce la termenul precedent, avocatii lui Voiculescu au ridicat o serie de exceptii care, daca ar fi aprobate, vor ducela  tergiversarea judecarii dosarului. Tot la termenul precedent Voiculescu a cerut stergerea prejudiciului de 60 milioane euro.

Mondo News iti recomanda si: Dan Voiculescu cere ancheta la DNA. Vezi motivul!

In acest dosar, Dan Voiculescu este acuzat de fraudarea privatizarii Institutului de Cercetari Alimentare, o frauda evaluata de procurori la 60 milioane euro. Pana acum Voiculescu a reusit sa obtina amanare dupa amanare folosind diverse tactici avocatesti.

Amanarea de marti in dosarul ICA vine dupa ce STAN MUSTATA, judecatorul lui DAN VOICULESCU, a fost ridicat in cursul diminetii de procurorii DNA, cu cateva momente inainte de a intra in sala de judecata. MUSTATA este acuzat ca ar fi primit mita pentru solutionarea favorabila a unui dosar aflat pe rol.

Afla aici cele mai noi date din dosarul in care este cercetat STAN MUSTATA

DNA a inceput urmarirea penala pe numele judecatorului STAN MUSTATA si a altor 5 persoane, intre care un grefier. In jurul orei 14:00, CSM a avizat arestarea judecatorului MUSTATA, considerand intemeiate probele aduse de judecatorii Directiei.

Vezi aici declaratia integrala a lui STAN MUSTATA, la iesirea din sediul DNA