DORIN COCOS, urmarit PENAL in dosarul Microsoft!

inregistrare audio, rise project, elena udrea, dosar microsoft, dorin cocos, alexandru bittner, spalare de bani, trafic de influenta,

Oamenii de afaceri DORIN COCOS si NICOLAE DUMITRU au fost adusi luni de politisti la DNA, in baza unor mandate de aducere, unde li s-a comunicat faptul ca sunt urmariti penal in dosarul licentelor MICROSOFT, au declarat surse judiciare citate de B1 TV.  

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au emis pe numele lui NICOLAE DUMITRU, care controleaza grupul de firme Niro,un mandat de aducere, acesta fiind ridicat de politisti si dus cu o masina la sediul DNA, pentru a fi audiat in dosarul MICROSOFT, au precizat sursele citate.

Citeste si: DOSARUL MICROSOFT. GABRIEL SANDU A FOST LA DNA PENTRU A SE APARA, DEOCAMDATA NICIO PERSOANA NU ESTE URMARITA PENAL – SURSE

Si omul de afaceri DORIN COCOS a fost adus luni de politisti la DNA, cu o masina, in baza unui mandat de aducere, pentru a da declaratii in dosarul MICROSOFT, informeaza Mediafax.

In 16 octombrie, procurorii anticoruptie au facut PERCHEZITII la locuintele fostului ministru Gabriel Sandu, fostului consilier prezidential Dorin Marian, fostului sef al Serviciului de Informatii Externe Catalin Harnagea, la oamenii de afaceri DORIN COCOS, fostul sot al Elenei Udrea, Remus Truica si NICOLAE DUMITRU, care controleaza grupul de firme Niro, la tatal presedintelui Comitetului Olimpic, Adrian Petrache, precum si la Fundatia Dinu Pescariu.

In acest dosar, DNA a cerut avize pentru urmarirea penala a noua fosti ministri – senatorii Serban Mihailescu si Ecaterina Andronescu, deputatul Valerian Vreme, europarlamentarul Dan Nica, Daniel Funeriu, Alexandru Athanasiu, Mihai Tanasescu, Gabriel Sandu si Adriana Ticau.

Citeste si: DORIN COCOS: N-AM FUGIT DIN TARA. SUNT INTR-O CALATORIE DE AFACERI, MA INTORC SAPTAMANA VIITOARE

Potrivit DNA, persoanele din Guvern, ministere si din societatile implicate in derularea proiectului privind licentele Microsoft pentru scoli ar fi pretins 20 de milioane de dolari din cele 54 de milioane chitate de Executiv in cadrul contractului.