DOSARUL MICROSOFT: GHEORGHE STEFAN, GABRIEL SANDU si DORIN COCOS, in fata instantei

DOSARUL MICROSOFT. Dupa eliberarea lui GHEORGHE STEFAN, judecatorii Inaltei Curti de Casatie si Justitie (ICCJ) continua analiza in DOSARUL MICROSOFT. Atat fostul primar din Piatra Neamt, cat si fostul ministru al Comunicatiilor, GABRIEL SANDU, dar si omul de afaceri DORIN COCOS, sunt asteptati luni in fata instantei, informeaza postul B1 TV.

DOSARUL MICROSOFT. Judecatorul de camera preliminara va analiza luni cererile si exceptiile formulate de inculpati. Avocatii sunt convinsi ca lucrurile se vor termina cat mai repede pentru a se trece efectiv la cercetarea judecatoreasca. In acest dosar sunt vizati, printre altii, GABRIEL SANDU, fost ministru al Comunicatiilor, GHEORGHE STEFAN, fostul primar al municipiului Piatra Neamt, si omul de afaceri DORIN COCOS, care va fi adus la Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ) din Arestul central al Politiei Capitalei.

CITESTE SI: GHEORGHE STEFAN, plasat in AREST LA DOMICILIU

DOSARUL MICROSOFT. Cei trei sunt acuzati de TRAFIC de INFLUENTA si SPALARE de BANI, fapte care au legatura cu incheierea unor contracte cu MICROSOFT. Potrivit anchetatorilor, in acest caz se fac cercetari in continuare si fata de alti opt fosti ministri care au avut legatura cu contractul incheiat intre Guvern si compania MICROSOFT.

CITESTE SI: GHEORGHE STEFAN A IESIT DIN AREST dupa 6 luni: ”JUSTITIA a fost CORECTA, nu am ce sa le REPROSEZ” UPDATE

Sursa foto: captura video