Dosarul Microsoft: Perchezitii la fostul sef al FUJITSU SIEMENS

Perchezitii la una din firmele lui Claudiu Florica, fostul sef al Fujitsu Siemens, audiat deja in dosarul Microsoft. Perchezitii de amploare au loc joi dimineata in cadrul anchetei, printre cei vizati numarandu-se Claudiu Harnagea, fost sef al SIE, Dorin Cocos, Remus Truica si Dinu Pescariu.

Directia Nationala Anticoruptie (DNA) arata, intr-un comunicat de presa, ca procurorii fac 56 de PERCHEZITII in Bucuresti si judetul Ilfov, la sedii de firme si de fundatii, dar si la locuintele unor persoane, in dosarul MICROSOFT, in care se fac cercetari pentru coruptie in legatura cu incheierea unor contracte de licentiere IT.

Citeste si: UPDATE. NOI NUME GRELE APAR IN DOSARUL MICROSOFT! REMUS TRUICA, DORIN COCOS SI CATALIN HARNAGEA, VIZATI IN ANCHETA

Printre locuintele perchezitionate sunt cele ale fostului sef al SIE CATALIN HARNAGEA si ale oamenilor de afaceri DORIN COCOS, REMUS TRUICA SI NICOLAE DUMITRU, potrivit unor surse judiciare citate de Mediafax. De asemenea, conform B1 TV si fundatia lui Dinu Pescariu este vizata de perchezitii.

DNA a precizat ca actiunea este sprijinita de Serviciul Roman de Informatii si Brigada Speciala de Interventie a Jandarmeriei.