DOSARUL PROSTITUATELOR de LUX: CAT PLATEA IOAN NECULAIE pentru partidele de SEX. MARTURII INCENDIARE. UPDATE

Unele dintre modelele acuzate in dosarul prostituatelor de lux ca erau folosite de milionarul IOAN NECULAIE pentru favoruri sexuale au recunoscut in instanta ca au primit bani de la acesta. Declaratiile au fost facute la Judecatoria Sectorului 5, informeaza postul B1 TV.

UPDATE: Marturia modelului RAMONA POPESCU:

In vara anului 2014, inculpata Guresoaie Diana m-a contactat si mi-a propus sa merg la Brasov la Ioan Neculaie pentru a intretine relatii sexuale. Eu am acceptat si am mers la Brasov, am intretinut relatii sexuale si am primit in schimb suma de o mie de euro. Stiu ca Diana Guresoaie a primit circa 6-700 de lei. Cu acea ocazie, Diana nu a intretinut relatii sexuale cu el. Am mai fost ulterior in alte doua dati la Brasov, impreuna cu Diana Guresoaie, primind de fiecare data o mie de euro. Cred ca de fiecare data Neculaie i-a dat Dianei bani de transport. Am primit 3.000 de euro pentru ca am mers cu Ioan Neculaie in vacanta in Grecia. Stiam in prealabil ca voi primi acea suma de la Diana Guresoaie. Pe Baltoi Octavian l-am cunoscut la o petrecre la Ranca, unde am fost cu Diana Nicoras si Diana Guresoaie. Nu mai tin minte care dintre ele mi-a facut cunostinta cu el. Am intretinut relatii sexuale cu acesta contra sumei de 500 de euro. Diana Nicoras si Diana Guresoaie au intretinut si ele relatii sexuale cu Baltoi Octavian cu acea ocazie, primind si ele suma de 500 de euro. Nu stiu daca in momentul in care m-am dus la Ioan Neculaie, Diana Guresoaie era intr-o relatie cu acesta.

Nu-mi amintesc exact contextul in care Guresoaie mi-a spus de cei 3.000 de euro din Grecia insa am fost contactata cu cateva zile inainte, de ea, si mi-a spus ca vom pleca toate trei si Diana mi-a spus ca voi primi aceasat suma in excursie. Dupa ce am vneit din excursie, am platit comision unei fete: Lavinia Alexandra. Si Diana Nicoras a platit acelasi comision, iar Guresoaie, in cazul in care ar fi venit, ar fi trebuit sa plateasca si ea aceeasi suma de bani. De fiecare data intalnirile pe care le-am avut cu Ioan Neculaie au fost stabilite prin intermediul Dianei Guresoaie. Ioan Neculaie ma suna obsesiv, insa nu am stabilit eu personal, o discutie cu acesta. Eram interesata sa ma intalnesc cu Neculaie pentru a obtine o suma de bani. Stiam de la inceput suma pe care urma sa o primesc. Diana Guresoaie mi-a spus de prima oara ca voi primi o mie de euro. Eram in relatie de prietenie cu inculpata in momentul in care am dat prima declaratie la organele de urmarire penala. Nu stiu daca inculpata avea vreun avantaj in urma vizitelor mele la Brasov, dar stiu ca ei aveau o relatie speciala si este posibil ca Ioan Neculaie sa-si fi dorit sa o vada. Nu stiu daca inculpata a primit vreun comision pentru faptul ca mi-a facut cunostinta cu Neculaie.

Marturia lui IOAN NECULAIE:

“Inculpata Dumitru Mirela Alexandra mi-a prezentat de-a lungul timpului mai multe fete pentru relatii de prietenie. Urma sa intretinem relatii sexuale insa nu acesta era scopul relatiei. Arat ca declaratiile date la politie corespund adevarului. Nu le cunosc dupa nume pe fete. Ci dupa poze. Fetele nu veneau pentru bani la mine. Nu mi-au cerut. Eu le faceam cadouri. 700-800 de lei. Nu am dat niciodata sume in euro, insa am dat mai mult de 700 de lei daca fata respectiva avea nevoie. Se intampla sa le fac cadouri materiale fetelor cu valoare mai mare de 700 de lei, pana intr-o mie de euro.

Cu Dumitru Mirela Alexandra e o poveste mai veche, am fost prieteni, iubiti, dar nu mi s-a intamplat niciodata ca eu sa intretin relatii sexuale cu Dumitru Mirela Alexandra in datile cand ea a venit cu vreo alta fata. Nu-mi amintesc cate fete mi-a prezentat. Pe Vasiliu Anda, Popescu Ramona si pe Nicoras Diana le-am cunoscut prin intermediul Dianei Guresoaie. Din ce imi amintesc, aceste 3 fete au fost la mine doar o singura data. Diana Guresoaie a fost o singura data cu o alta fata. Pe Diana Nicoras si pe Popescu Ramona imi amintesc ca le-am cunoscut prin Diana Guresoaie si am fost cu ele in grecia, ulterior acestea mai venind la mine acasa o singura data.

Celor doua fete le am dat in excursia din Grecia circa o mie de euro pentru a-si cumpara diverse lucruri. Ulterior le-am mai dat sume de bani pana in o mie de lei, insa pentru a-si cumpara diferite lucruri si nu pentru a intretine relatii sexuale.

Dianei Guresoaie nu i-am dat in momentul in care a venit la mine cu o alta fata decat bani de transport. In momentul in care Diana Guresoaie a venit cu o alta fata nu am intretinut relatii sexuale cu acestea nici in grup, nici separat.

Nu-mi mai amintesc daca Dumitru Mirela Alexandra a venit la mine in anul 2014 si nici in 2013. Guresoaie a venit singura la mine in 2014 de vreo doua-trei ori, plateam banii de drum si-i mai faceam cate un cadou. Imi amintesc ca in Grecia am fost atat cu Diana Guresoaie, cat si cu Diana Nicoras si Popescu Ramona. Nu-mi mai amintesc daca i-am platit Dianei Guresoaie vreo suma de bani. Nu-mi amintesc daca Popescu Ramona sau Diana Nicoras au venit o data sau de mai multe ori la mine. Nu-mi pot explica cum Popescu Ramona stia in prealabil ca urmeaza sa primeasca o suma de bani deoarece mie nu mi-a cerut nimeni niciodata o suma de bani. Nu i-am dat Ramonei Popescu o mie de euro. Toti banii pe care i-am dat fetelor au fost de placere si cadouri. Prima oara a intervenit Guresoaie cand mi-a facut cunostinta cu Popescu Ramona si Diana Nicoras, ulterior ele au venit singure. E posibil sa le fi dat fetelor o mie de euro, dar nu pentru servicii sexuale. Inculpatele Guresoaie si Dumitru nu-mi prezentasera in prealabil fetele cu care urmau sa vina la Brasov. Totusi au existat situatii in care inculpatele imi prezentau poze cu fete. Guresoaie nu era iubita mea, cand imi aducea fete, eram prieteni buni, avusesem o relatie anterior. Nu pot preciza de ce martora Popescu Ramona a declarat ca urma sa primeasca 3 mii de euro ca sa vina in excursie in Grecia.

Exista posibilitatea ca in urma unei discutii banale Mirela sa-mi spuna ca-mi prezinta o prietena de-a ei. E posibil sa-i fi spus inculpatei ca imi doresc sa cunosc o fata cuminte, cu ocupatie. Nu am ramas in relatii de prietenie cu niciuna dintre fetele pe care mi le-a prezentat Dumitru Mirela Alexandra. Ea nu mi-a cerut niciodata nicio suma de bani. In momentul in care Dumitru Mirela venea cu vreo fata nu stateam toti trei impreuna ci existau si momente in care eu stateam singur cu fata respectiva.  Dumitru Mirela nu era de fata in momentele in care le dadeam cadouri sau sume de bani.

Am luat la cunostinta de acest dosar ca urmare a unei citatii de la politie. Nu-mi amintesc sa fi fost instiintat despre aceasta de catre una dintre fete. Nu-mi amintesc ca vreuna dintre fete sa-mi spuna ca Dumitru Mirela incearca sa influenteze in vreun fel cursul anchetei. Dumitru Mirela nu a incercat sa ma contacteze dupa ce dosarul a devenit public. Nu-mi amintesc daca intre vreuna dintre fete si Dumitru Mirela exista o relatie de prietenie. Cred ca orice barbat ar fi fost deranjat ca una dintre fetele cu care am intretinut relatii sexuale sa aiba relatii sexuale si cu alti barbati, chiar daca era o relatie pasagera.

Nu-mi amintesc cand Dumitru Mirela a incetat sa-mi mai prezinte fete. Dumitru Mirela imi spunea ca ma ajuta sa-mi fac o prietena insa nu s-a legat nimic. Nu-mi mai amintesc exact daca Guresoaie a fost cu mine in ambele excursii sau intr-una singura. Nu cunosc ca inculpata sa ceara sume de bani fetelor cu care ma vedeam, daca as fi stiut ca se intampla asta ar fi fost ultima oara cand vorbea cu mine. Nu stiu cine este Alexandra Stancescu si nu stiu sa fi cunoscut vreo fata prin intermediul ei. Nu stiu ca Diana Guresoaie sa fi primit vreun comision prima oara cand a venit la mine. Pe Lavinia Despina o cunosc de 12 ani si ea mi-a facut cunostinta cu Guresoaie. Nu-mi amintesc exact daca eu ii ceream Dianei Guresoaie sa-mi prezinte fete sau ea era cea care-mi propunea acest lucru. Popescu Ramona a fost o data sau de doua ori la mine impreuna cu Diana Guresoaie. Nu-mi mai amintesc cum erau stabilite intalnirile.

STIRE INITIALA

La randul sau, IOAN NECULAIE a fost audiat vineri in calitate de martor si a declarat ca afirmatiile sunt false, iar el le facea fetelor doar cadouri.

Procurorii sustin, insa, ca din grupare ar fi facut parte opt persoane, toate prostituate de lux, care ar fi intermediat intretinerea de relatii sexuale contra cost pentru alte 25 de tinere. Fiecare castiga sume cuprinse intre 1.500 – 2.000 de euro pentru fiecare raport sexual inlesnit, iar IOAN NECULAIE platea chiar si 2.000 de euro pentru o partida de sex.

CITESTE SI: DOSARUL PROSTITUATELOR DE LUX: TOPUL TARIFELOR PRACTICAT DE PAMFILE, CRUDU SI TRASCA

“In vara anului 2014, DIANA GURESOAIE m-a contactat si mi-a propus sa merg la Brasov, la IOAN NECULAIE, pentru a intretine relatii sexuale. Eu am acceptat si am mers la Brasov, am intretinut relatii sexuale si am primit in schimb suma de o mie de euro. Stiu ca DIANA GURESOAIE a primit circa 6-700 de lei. Am primit trei mii de euro pentru ca am mers cu IOAN NECULAIE in vacanta in Grecia”, a declarat in fata judecatorului RAMONA POPESCU, una dintre tinerele audiate.

Aceasta nu este singura care a dat detalii picante despre relatia avuta cu afaceristul.

“Pe IOAN NECULAIE l-am cunoscut prin Diana, a fost iubitul ei, am fost la o petrecere la el. Am intretinut relatii sexuale cu el de doua ori, niciodata contra cost. In ceea ce priveste declaratia data de Guresoaie, recunosc ca am primit de la IOAN NECULAIE doua mii de lei, dar aceasta suma de bani nu am primit-o pentru actele sexuale respective. Suma de bani mi-a dat-o pentru a ma ajuta. Am mai primit de la Neculaie suma de trei mii de lei.

Am mers cu IOAN NECULAIE in excursie in Grecia impreuna cu RAMONA POPESCU. Aici el mi-a dat doua mii de euro pentru a imi cumpara diferite lucruri. Nu stiu daca Diana Guresoaie a primit vreo suma de bani pentru ca mi-a facut cunostinta cu IOAN NECULAIE”, se arata in declaratiile modelului DIANA NICORAS.

15 persoane, printre care un fost ofiter SRI, au fost condamnate in prima instanta de Tribunalul Alba, in octombrie anul trecut, la pedepse intre unu si opt ani de inchisoare in dosarul care vizeaza o grupare specializata in recuperari si proxenetism printre ai carei clienti se numarau politicieni si oameni de afaceri.

In dosarul de proxenetism, oamenii legii au folosit ca mijloace de proba si date de la Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) si de la Inspectoratul Teritorial de Munca (ITM). Dosarul a fost deschis in luna februarie 2015, cand, la Sectia 19, mai multe persoane, printre care Simona Trasca, Daniela Crudu si sora acesteia, Ana Maria, Madalina Pamfile, Diana Guresoaie si Rellys Tonu, au fost audiate pentru destructurarea unei retele de proxenetism.

Sase fete cunoscute in lumea mondena au fost atunci retinute. Ulterior, s-a anuntat ca trei dintre ele, Despina Lavinia-Mariana, Dumitru Mirela-Alexandra si Guresoaie Diana-Mirela, sunt cercetate sub control judiciar, iar celelalte trei fete au primit interdictia de a parasi tara.

Sursa foto: realitatea