DOSARUL PROSTITUATELOR de LUX: Marti are loc primul termen din proces

Marti incepe procesul in DOSARUL PROSTITUATELOR de LUX. Fosta iubita a fotbalistului Cristi Tanase, DIANA GURESOAIE (foto), da explicatii in instanta dupa ce fost acuzata de PROXENETISM de procurori, alaturi alte doua fete cercetate in acest caz.

Potrivit anchetatorilor, DIANA GURESOAIE, LAVINIA-MARIANA DESPINA si MIRELA-ALEXANDRU DUMITRU ar fi trimis vedete TV sa se PROSTITUEZE pe sume colosale, iar cei care plateau aceste servicii erau importanti oameni de afaceri.

CITESTE SI: DOSARUL DE PROXENETISM: Diana Guresoaie, Lavinia Despina si Ramona Popescu, retinute

Anchetatorii au stabilit cele trei fete cercetate in acest caz luau bani de pe urma afacerii cu alte domnisoare dispuse sa ofere SERVICII SEXUALE contra cost, potrivit cancan.ro. O noapte de placere costa si 2.000 de euro, iar DIANA GURESOAIE este acuzata ca racola fete pe care le invita la petreceri in cluburi. Potrivit procurorilor, la aceste petreceri domnisoarele erau invitate de diversi barbati sa-si petreaca noaptea cu ei.

Rasplata era una pe masura. Una dintre prostituatele de lux ar fi primit in schimbul FAVORURILOR SEXUALE un apartament in Capitala, iar intermediarele primeau si ele pentru amabilitatea lor pana la 1.500 de euro.

CITESTE SI: DOSARUL DE PROXENETISM: Suspectele primeau intre 1.500 si 2.000 de euro pentru o PARTIDA DE SEX 

Sursa foto: libertatea.ro