DOSARUL REFERENDUMUL: LIVIU DRAGNEA sustine ca este NEVINOVAT

Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ) se va pronunta miercuri, 6 mai, in DOSARUL REFERENDUMUL. Ministrul Dezvoltarii Regionale, LIVIU DRAGNEA, isi sustine insa NEVINOVATIA.

LIVIU DRAGNEA spune ca impotriva sa nu exista nicio proba “serioasa”, ci doar “afirmatii, consideratii, deductii”, noteaza Agerpres.

CITESTE SI: DOSARUL REFERENDUMUL: INSTANTA SE VA PRONUNTA IN 6 MAI. UPDATE

“Eu sunt absolut convins de nevinovatia mea, mi-am sustinut-o cu tarie in toata aceasta perioada. Nici eu si cred ca nici instanta n-a identificat vreo proba serioasa la procuror. Este vorba de un sir de afirmatii, consideratii, deductii, presupuneri si eu sper ca maine decizia sa fie de achitare”, spune LIVIU DRAGNEA.

Emotionat pentru ziua de maine, LIVIU DRAGNEA nu a spus ce va face in cazul in care va fi condamnat in DOSARUL REFERENDUMULUI, motivand ca nu a raspuns niciodata la intrebarea asta, din superstitie.

CITESTE SI: PONTA, despre DOSARUL REFERENDUMULUI: ”Pentru ceva ILEGAL se SESIZEAZA, nu se VORBESTE ca la PIATA” 

“Asa cum in acesti mai mult de doi ani de zile m-am ferit sa comentez si am fost foarte rezervat in comentarii pentru a nu fi acuzat ca influentez justitia — spre deosebire de altii, in frunte cu Basescu, care au tot influentat in cazul asta si care au tot presat — asa voi face si eu, dupa sentinta voi vorbi mai multe lucruri”, a incheiat LIVIU DRAGNEA.

Sursa foto: adevarul.ro