DOSARUL REFERENDUMULUI: Dragnea, chemat din nou la audieri

DOSARUL REFERENDUMULUI: Liviu Dragnea este chemat din nou la audieri, joi, in Dosarul Referendumului. Declaratiile sale, dar si a celorlalte persoane cercetate in ancheta sunt menite a lamuri imprejurarile in care s-a votat atat in Alexandria, cat si in alte sectii de votare din tara, in cadrul referendumului organizat in 2012 pentru demiterea presedintelui Traian Basescu.

Liviu Dragnea este acuzat ca ar fi pus pe picioare un sistem complet de fraudare a referendumului. La ICCJ au venit atat inculpati din dosar, dar si foarte multi martori.

Vezi aici cine a facut plangere impotriva lui Dragnea in Dosarul Referendumului

DOSARUL REFERENDUMULUI: Reamintim ca Liviu Dragnea a fost trimis in judecata de procurorii DNA pe 7 octombrie 2013, pentru savarsirea infractiunii de folosire a influentei sau autoritatii de catre o persoana care detine o functie de conducere intr-un partid, in scopul obtinerii pentru sine sau pentru altul de foloase necuvenite.

Afla aici de ce nu este audiat si Ponta in Dosarul Referendumului

Potrivit procurorilor DNA, in calitate de secretar general al PSD, Liviu Dragnea, cu ocazia organizarii si desfasurarii referendumului din 29 iulie 2012, a uzat de influenta si autoritatea sa in partid in scopul obtinerii unor foloase nepatrimoniale de natura electorala, necuvenite, pentru alianta politica din care facea parte formatiunea reprezentata de inculpat, si anume indeplinirea cvorumului de participare cu ajutorul voturilor obtinute in alte conditii decat cele legale.

Foto: Realitatea TV