DOSARUL REFERENDUMULUI: Peste 100 de martori, adusi la audieri in Capitala

Peste 100 de oameni din judetul Gorj vor fi adusi cu mandat la audieri in Capitala in dosarul REFERENDUMULUI. Acestia vor fi urcati in mai multe autocare si vor fi audiati de procurori intr-o sala din sediul Curtii Militare de Apel Bucuresti.

Decizia a fost luata la ultimul termen, atunci cand judecatorii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie au stabilit sa fie AUDIATI toti martorii, multi dintre acestia fiind persoane in varsta sau cu probleme grave de sanatate, care nu ar trebui “puse pe drumuri” in perioada rece a anului.

Cele peste o suta de persoane sunt aduse in Capitala in baza unor mandate de aducere, din judetele Olt, Gorj, Teleorman si Vrancea. Procesul nu va avea loc vineri la Inalta Curte de Casatie si Justitie, instanta care judeca DOSARUL REFERENDUMULUI, ci la Curtea Militara de Apel, unde este mai mult spatiu.

Citeste si: SOTIA LUI LIVIU DRAGNEA SCOASA BASMA CURATA DE PARCHETUL GENERAL

In dosarul REFERNDUMULUI, sotii Marius Marinel si Simona Cristina Predut au fost judecati separat de ceilalti 73 de inculpati, prin procedura simplificata, dupa ce si-au recunoscut vinovatia. Astfel, pe 2 iulie, instanta suprema i-a CONDAMNAT pe cei doi la cate un an si patru luni de inchisoare cu suspendare si le-a stabilit acestora un termen de incercare de trei ani si patru luni.

Dosarul “FRAUDA LA REFERENDUM” a fost inregistrat de ICCJ la data de 7 octombrie 2013, fiind trimisi in judecata LIVIU DRAGNEA, secretar general PSD la data faptelor, alaturi de alte 74 de persoane. Judecarea cauzei a inceput in 15 noiembrie 2013.

DOSARUL REFERENDUMULUI: 7 INCULPATI VOR SA MUNCEASCA IN FOLOSUL COMUNITATII DACA VOR FI CONDAMNATI