DOSARUL RETETELOR FALSE: Toti cei RETINUTI au fost ARESTATI!

DOSARUL RETETELOR FALSE. Cele noua persoane retinute marti in DOSARUL RETETELOR FALSE, intre care trei medici, au fost arestate preventiv, printr-o decizie luata miercuri seara de Tribunalul Bucuresti la propunerea procurorilor Parchetului de pe langa Tribunalul Capitalei.

Celelalte mandate de arestare au fost emise pentru doua diriginte de farmacii si patru persoane care ar fi intermediat achizitiile de la firme fantoma. Decizia Tribunalului Capitalei poate fi contestata la Curtea de Apel Bucuresti.

Citeste si: RETETE FALSE: Noua persoane, intre care trei medici, au fost retinute in dosar

Toate cele noua persoane au fost retinute marti de procurorii bucuresteni, in dosarul retetelor false prin a caror decontare s-a creat un prejudiciu de 3,5 milioane de euro.

DOSARUL RETETELOR FALSE. In acest dosar sunt vizati 13 medici si farmacisti suspectati ca au emis retete false pentru bolnavii de cancer.

Citeste si: ELEVI ridicati de MASCATI din clasele de curs: Acestia sunt AUDIATI pentru TRAFIC de DROGURI

Surse din randul anchetatorilor au precizat pentru Mediafax, ca medicii Otilia Georgescu, Emilia Niculescu-Mizil si Aristica Poenaru, de la Sectia Hematologie a Institutului Clinic Fundeni, se numara printre cei vizati in aceasta ancheta.

DOSARUL RETETELOR FALSE. La audierile facute marti, la Politia Capitalei, in acest dosar au fost adusi si omul de afaceri sibian Ilie Vonica, proprietarul grupului Polisano din care face parte si lantul de farmacii Reteta, si Ioana Vonica, sotia acestuia, care ar fi vizata in dosar, potrivit acelorasi surse.