ANUNT BOMBA DOSARUL RETROCEDARILOR ILEGALE a “LOVIT” Palatul BUCKINGHAM!

Date incredibile ies la iveala in DOSARUL RETROCEDARILOR ILEGALE de PADURI. Comandantul Garzilor Irlandeze de la PALATUL BUCKINGHAM este mentionat in rechizitoriul procurorilor DNA. CRISTOPHER GHIKA (foto) este un descendent direct al lui NICOLAE GHICA, proprietarul pamanturilor

Reprezentantul lui CHRISTOPHER GHIKA s-ar fi inteles cu omul de afaceri printul PALTIN GHEORGHE STURDZA si fostul deputat IOAN ADAM, pentru a da o declaratie mincinoasa care sa sustina tezele juridice ale lui ADAM. DOSARUL RETROCEDARILOR ILEGALE de PADURI in care au fost deja trimisi in judecata ministri si parlamentari scoate la iveala increngaturi mafiote incredibile, inclusiv din randurile nobilimii.

In rechizitoriul procurorilor este mentionat numele baronului austriac JAKOB KRIPP, actionar la Agricola Stirbey si proprietar de podgorii la Dragasani. KRIPP este, potrivit anchetatorilor, reprezentantul legal al lui CRISTOPHER GHIKA, nimeni altul decat comandantul Garzilor Irlandeze de la PALATUL BUCKINGHAM, resedinta oficiala a reginei Elisabeta a Marii Britanii.

CRISTOPHER GHIKA este descendentul direct al lui NICOLAE D. GHICA, fara a avea insa si calitatea de mostenitor al terenurilor acestuia. Adevaratii proprietari erau copiii lui NICOLAE GHICA. Cu toate acestea, printul PALTIN GHEORGHE STURDZA si fostul deputat IOAN ADAM au avut mai multe intalniri cu seful garzilor de la PALATUL BUCKINGHAM si cu baronul JAKOB KRIPP in care ar fi stabilit sa dea o declaratie mincinoasa din care sa reiasa ca succesiunile dupa Nicolae D. Ghica si DIMITRIE GHICA nu s-au dezbatut niciodata.

Cel care ar fi pus la punct aceasta intelegere ar fi fost chiar fostul deputat, IOAN ADAM, in calitatea sa de avocat. Social democratul i-ar fi invatat pe KRIPP si STURDZA ce trebuie sa scrie in declaratie pentru a putea pune mana pe terenuri.

CITESTE SI: DOSARUL RETROCEDARILOR ILEGALE: DNA a stabilit cum poate fi recuperat PREJUDICIUL 

„Este cea mai mare prostie de pe lume sa ramane statului. Asta inseamna ca sunteti nebuni toti. Dar noi avem arma asta secreta. Deci in felul acesta, eu va mai spun dumneavoastra, in felul acesta le-am inchis gura la jegosii aia, ca ei nu stiu ca noi avem arma asta secreta, ei nu stiu, sunt niste prosti”, le spunea IOAN ADAM celor doi in anul 2008, intr-una dintre discutiile inregistrate de Sturdza. Probele au fost gasite de procurori si erau stocate sub numele Adam si Baronul.

CITESTE SI: STENOGRAME INCENDIARE RETROCEDARI ILEGALE: TUDOR CHIUARIU apare si el in combinatie 

JAKOB KRIPP, baronul austriac este sotul Ilenei Stirbey, nepoata printesei Maria Stirbei, iar CRISTOPHER GHIKA, comandatul garzii regale, este cel care a dat onorul la nunta printului WIlliam cu Kate Middleton.

Sursa foto: dailymail.co.uk