DOSARUL TRANSFERURILOR: CAB judeca contestatiile in anulare depuse de fratii Becali. UPDATE

Curtea de Apel Bucuresti (CAB) va judeca vineri contestatiile in anulare depuse de IOAN si VICTOR BECALI la decizia prin care au fost condamnati la 6 ani si 4 luni respectiv 4 ani si 8 luni de inchisoare cu executare, in DOSARUL TRASFERURILOR, potrivit Agerpres.

UPDATE 18.00: Magistraţii Curţii de Apel au respins contestatiile depuse de avocatii lui Victor si Ioan Becali. Astfel, cei doi raman în inchisoare, decizia fiind definitiva.

Judecatorii Curtii de Apel Bucuresti au decis pe 4 martie condamnarea la inchisoare cu executare a celor opt inculpati din dosarul transferurilor din fotbal.

GEORGE COPOS, fostul actionar majoritar al FC Rapid , a fost condamnat la 3 ani si 8 luni de inchisoare, MIHAI STOICA, managerul general al FC Steaua – la 3 ani si 6 luni de detentie, CRISTIAN BORCEA, fost actionar al FC Dinamo – 6 ani si 4 luni, IOAN BECALI – 6 ani si 4 luni, VICTOR BECALI – 4 ani si 8 luni.

Citeste si: GEORGE COPOS a fost umilit in INCHISOARE de ziua lui

De asemenea, JEAN PADUREANU, fost presedintele al clubului Gloria Bistrita, a fost condamnat la 3 ani si 4 luni de inchisoare cu executare in acelasi dosar, GEORGHE POPESCU – la 3 ani, o luna si 10 zile de inchisoare cu executare, iar GHEORGHE NETOIU – la 3 ani si 4 luni de detentie cu executare.

Instanta a schimbat incadrarile juridice ale celor mai multe infractiuni de care erau acuzati cei opt oameni din fotbal – astfel, pentru MIHAI STOICA s-a schimbat incadrarea juridica din inselaciune in inselaciune cu consecinte deosebit de grave, iar pentru CRISTIAN BORCEA s-a schimbat incadrarea juridica din spalare de bani in spalare de bani in forma continuata.

CAB i-a condamnat pe inculpati in functie de noul sau vechiul Cod Penal, in functie de cererile pe care acestia le-au facut prin avocati la ultimul termen de judecata.