DOSARUL TRANSFERURILOR / Copos: Procesul s-ar putea incheia chiar acum, in decembrie

George Copos, fostul actionar majoritar al FC Rapid, a precizat, in cursul zilei de luni, la Curtea de Apel Bucuresti (CAB), unde s-a prezentat pentru un nou termen in “Dosarul Transferurilor”, ca este posibil ca procesul sa se termine foarte repede, si anume in aceasta luna, informeaza Mediafax.

“Respect instanta, sunt doua judecatoare inteligente care cunosc foarte bine dosarul si atunci sunt mai increzator. S-ar putea sa se termine procesul foarte repede, poate chiar in luna decembrie. Vom vedea. Personal cred ca as face mai multe investitii, as crea mai multe locuri de munca si as putea aduce mai multi bani la bugetul de stat decat sa vin in fiecare saptamâna aici”, a declarat George Copos.

“La Rapid, in toata perioada in care eu am fost acolo nu s-a facut niciun fel de infractiune. Toate contractele si facturile s-au facut prin sistemul bancar, deci nu exista niciun fel de infractiune”, a completat George Copos.

La Curtea de Apel Bucuresti a fost programat, luni, un nou termen in dosarul celor opt oameni de fotbal (n.red. fratii Giovani si Victor Becali, George Copos, Mihai Stoica, Cristi Borcea, Gheorghe Popescu, Jean Padureanu si Gheorghe Netoiu) judecati pentru fapte de coruptie in legatura cu transferul mai multor jucatori in strainatate. La acest termen a fost chemat, in calitatea de martor, si fostul arbitru Constantin Zota, actualul presedinte al clubului FC Brasov. Sapte dintre cei opt acuzati (n.red. mai putin Jean Padureanu din cauza problemelor de sanatate) s-au prezentat in pripa in fata magistratilor, mai ales ca, duminica, se anuntase amanarea acestui termen pentru data de 18 decembrie.

Sursa foto: prosport.ro