DOSARUL TRANSFERURILOR: Cum pot scapa cei 8 condamnati de puscarie !

Cei opt condamnati din Dosarul Transferurilor mai au doua posibilitati de a scapa de executarea pedepselor dictate astazi impotriva lor.

Ioan Becali, Cristi Borcea, Victor Becali, George Copos, Mihai Stoica, Jean Padureanu, Gigi Netoiu si Gica Popescu, cei opt condamnati in Dosarul Transferurilor, care au primit sentinte de inchisoare intre 3 ani si o luna si 6 ani si 4 luni, mai pot invoca o serie de motive pentru a scapa de executarea pedepselor. Avocatul Catalin Ciubota a prezentat, pentru ziare.com, ce pot face oamenii din fotbal condamnati din Dosarul Transferurilor pentru a avea castig de cauza. Ei pot face recurs in casatie sau pot apela la revizuire.

“Sunt mai multe temeiuri pe care cei implicati le pot folosi. Spre exemplu, la revizuire, daca apar probe noi, daca se dovedeste ca au existat marturii mincinoase sau ca s-au folosit inscrisuri false, atunci pot avea castig de cauza. De asemenea, pot face si recurs in casatie, in functie de ce va scrie in motivarea deciziei”, a declarat Ciubota pentru sursa citata.

Citeste si: DOSARUL TRANSFERURILOR: George Copos – 3 ani si 8 luni de inchisoare, Borcea – 6 ani si 4 luni. UPDATE 

Intrebat cat timp poate dura recursul in casatie, Ciubota a mentionat ca perioada nu va fi indelungata. “Recursul in casatie sau revizuirea nu vor dura foarte mult timp. Nu mai sunt multe probe noi ce pot fi aduse, iar cazul se va judeca doar pe problemele ridicate de avocatii apararii”, ne-a mai declarat Ciubota.

Curtea de Apel Bucuresti i-a condamnat, marti, la inchisoare cu executare pe cei opt oameni de fotbal implicati in Dosarul Transferurilor, dupa cum urmeaza:

Ioan Becali – 6 ani si 4 luni
Cristi Borcea – 6 ani si 4 luni
Victor Becali – 4 ani si 8 luni
George Copos – 3 ani si 8 luni
Mihai Stoica – 3 ani si 6 luni
Jean Padureanu – 3 ani si 4 luni
Gigi Netoiu – 3 ani si 4 luni
Gica Popescu – 3 ani, 1 luna si 10 zile

Sursa foto: timetv.ro