DOSARUL TRANSFERURILOR: FRATII BECALI au recunoscut ca au cumparat judecatorul!

Fratii GIOVANI si VICTOR BECALI au recunoscut ca au oferit mita pentru a scapa de inchisoare in DOSARUL TRANSFERURILOR. GIOVANI si VICTOR BECALI au afirmat, in fata magistratilor de la Curtea de Apel Bucuresti (CAB), ca i-au oferit o suma de bani judecatorului GEANINA TERCEANU de la Tribunalul Bucuresti pentru a fi achitati.

GIOVANI si VICTOR BECALI nu au spus insa despre ce suma este vorba, potrivit Newsro, dar procurorii sustin ca spaga s-ar fi ridicat la 195.000 de euro. De asemenea, si GEANINA TERCEANU a recunoscut ca a luat mita, spunand ca “regreta enorm” fapta.

CITESTE SI: GEANINA TERCEANU, SUSPENDATA DIN FUNCTIA DE JUDECATOR DUPA CE A FOST TRIMISA IN JUDECATA DE DNA

In schimb, CRISTI BORCEA, si el acuzat de DARE de MITA, nu a fost adus la Curtea de Apel si a cerut sa nu mai fie citat in dosar. Instanta a respins insa solicitarea. Potrivit DNA, fratii GIOVANI si VICTOR BECALI si CRISTI BORCEA au fost trimisi in judecata pentru DARE DE MITA, in timp ce GEANINA TERCEANU pentru LUARE DE MITA.

In acest dosar mai sunt implicati avocatii Antonie Iorgovan si Daniel Costel Petre, trimisi in judecata pentru marturie mincinoasa.

Sursa foto: sport