DOSARUL TRANSFERURILOR: GICA POPESCU si MM STOICA, la un pas de ELIBERAREA CONDITIONATA

GICA POPESCU si MM STOICA sunt tot mai aproape de o ELIBERARE CONDITIONATA, informeaza postul B1 TV. Cei doi au executat deja jumatate din pedepsele la care au fost condamnati in DOSARUL TRANSFERURILOR.

Fostul capitan al echipei nationale de fotbal, GICA POPESCU ar putea primi joi aviz de ELIBERARE CONDITIONATA din penitenciar. Comportamentul exemplar in puscarie i-ar putea aduce in cel mai scurt timp libertatea, daca GICA POPESCU  va obtine si in instanta un verdict favorabil.

CITESTE SI: SOC LA STEAUA: GIGI BECALI A ANUNTAT CARE VOR FI NOII SEFI AI CAMPIOANEI ROMANIEI

Si fostul manager al echipei Steaua, MIHAI STOICA se afla pe picior de plecare din puscarie daca reuseste sa convinga atat comisia din penitenciar cat si judecatorul ca merita sa fie ELIBERAT CONDITIONAT.

GICA POPESCU si MIHAI STOICA au fost incarcerati dupa ce au fost condamnati in 4 martie 2014 in DOSARUL TRANSFERURILOR de jucatori. GICA POPESCU a fost condamnat la 3 ani, o luna si 10 zile cu executare, iar MM STOICA la 3 ani si 6 luni.

CITESTE SI: JEAN PADUREANU A FOST ELIBERAT CONDITIONAT. SUFERA DE ALZHEIMER IN STADIU AVANSAT. UPDATE

Daca se ia in calcul faptul ca cei doi s-au implicat in programele din penitenciar si au redactat si carti, atunci GICA POPESCU va pleca din Penitenciarul Jilava cel tarziu luna viitoare, iar MIHAI STOICA pana la sfarsitul acestui an.

In DOSARUL TRANSFERURILOR judecatorii Curtii de Apel Bucuresti i-au condamnat si pe George Copos, Ioan Becali, Victor Becali, Cristi Borcea, Jean Padureanu si Gigi Netoiu. Pana acum au fost ELIBERATI CONDITIONAT Jean Padureanu si George Copos.

Sursa foto: libertatea