DOSARUL TRANSFERURILOR: GIGI NETOIU acuza judecatorii de la CAB de lipsa de IMPARTIALITATE

Gheorghe NETOIU ramane in inchisoare, Curtea de Apel i-a respins contestatia

GHEORGHE NETOIU vrea ca dosarul in care a cerut ANULAREA CONDAMNARII sa fie judecat de o alta instanta, avocatul acestuia sustinand, marti, ca magistratii Curtii de Apel Bucuresti (CAB) nu ar fi IMPARTIALI, pentru ca au optat sa judece cererea prin aplicarea globala a legii penale mai favorabile, informeaza Mediafax.

Fostul actionar al FC Dinamo si U Craiova a cerut Inaltei Curti de Casatie si Justitie (ICCJ) sa-i admita o cerere de stramutare a contestatiei in anulare pe care a formulat-o la Curtea de Apel Bucuresti (CAB).

Avocatul lui GIGI NETOIU le-a spus, marti, judecatorilor instantei supreme, ca magistratii Sectiei a doua de la Curtea de Apel Bucuresti (CAB) nu sunt IMPARTIALI, pentru ca au formulat un punct de vedere prin care au aratat ca vor judeca actiunea lui NETOIU folosind criteriul aplicarii globale a legii penale mai favorabile.

Citeste si: MM STOICA si GEORGE COPOS raman cu regim inchis

Aparatorul lui GIGI NETOIU a precizat ca in favoarea clientului sau ar fi fost ca aceasta contestatie in anulare sa se judece prin aplicarea legii penale mai favorabile pe institutii autonome. In acest sens, avocatul a sustinut ca judecatorii de la Curtea de Apel Bucuresti nu pot fi impartiali atata vreme cat doresc sa judece cazul fara a tine cont si de opinia apararii.

Avocatul a cerut judecatorilor de la instanta suprema stramutarea judecarii CONTESTATIEI in ANULARE de la Curtea de Apel Bucuresti (CAB) la orice alta instanta egala in grad.

Magistratii Inaltei Curti de Casatie si Justitie (ICCJ) au ramas in pronuntare in acest caz, urmand sa stabileasca unde va fi judecat in continuare dosarul in care GHEORGHE NETOIU a cerut anularea condamnarii primite in DOSARUL TRANSFERURILOR de jucatori.

Citeste si: JEAN PADUREANU solicita INTRERUPEREA pedepsei si INTERNAREA in spital  

In data de 17 aprilie, avocatul lui GHEORGHE NETOIU a formulat o CONTESTATIE in ANULARE la Curtea de Apel Bucuresti, in cazul pedepsei de trei ani si patru luni de inchisoare cu executare primite de acesta in DOSARUL TRANSFERURILOR de jucatori.

GIGI NETOIU executa pedeapsa in REGIM SEMIDESCHIS, dupa ce Judecatoria Craiova i-a admis, in 8 mai, schimbarea regimului inchis de detentie.

Sursa foto: realitatea.net