DOSARUL TRANSFERURILOR: Giovani si Victor Becali, dar si Cristi Borcea au aflat regimul de detentie

Victor si Giovani Becali, dar si Cristian Borcea isi vor executa pedeapsa in regim inchis, a decis, miercuri, Comisia pentru Stabilirea Regimului de Detentie de la Penitenciarul Poarta Alba din judetul Constanta, informeaza Mediafax.

Conform reprezentantilor Penitenciarului Poarta Alba, urmeaza ca decizia comisiei sa fie comunicata Administratiei Nationale a Penitenciarelor, care va stabili apoi ice penitenciar vor fi mutati cei trei condamnati in dosarul “Transferurilor”.

“Comisia intrunita astazi a decis ca cei trei sa execute pedeapsa in regim inchis, ceea ce inseamna ca vor fi mutati din Penitenciarul Poarta Alba. Cum am mai spus, aici se poate executa pedeapsa numai in regim deschis si semideschis. Este posibil si in regim inchis, dar numai pentru persoanele lipsite de libertate care se afla in tranzit, cu un proces pe rolul instantei spre exemplu. Sunt adusi aici, apar in fata magistratilor, iar apoi se intorc la penitenciarul de unde provin”, a spus purtatorul de cuvant al Penitenciarului Poarta Alba, Gabriel Botezan.

Citeste si: George Copos, Mihai Stoica si Gica Popescu, incarcerati in regim inchis 

El a precizat ca penitenciarele aflate in apropierea judetului Constanta in care cei trei ar putea fi transferati sunt cele din Slobozia sau Tulcea, ori Rahova din Bucuresti.
Comisia Penitenciarului Rahova a stabilit, in cursul zilei de marti, in cazul a trei dintre condamnatii din Dosarul Transferurilor (n.r.

Sursa foto: libertatea.ro