DOSARUL TRANSFERURILOR: Jean Padureanu va cere intreruperea pedepsei

Jean Padureanu, unul dintre cei opt condamnati in Dosarul Transferurilor, va face cerere de intrerupere a pedepsei, invocand motive medicale.

Jean Padureanu, condamnat la o pedeapsa cu inchisoarea de 3 ani si 4 luni in Dosarul Transferurilor, este intr-o stare medicala precara si va cere intreruperea pedepsei. Fostul presedinte al clubului Gloria Bistrita are afectiuni cardiace si diabet, avocatul sau precizand ca saptamana viitoare va fi formulata o cerere de intrerupere a pedepsei primite. “Voi intreprinde eu saptamana viitoare respectiv o cerere de intrerupere a executarii pedepsei pe motive medicale. Starea domnului Padureanu nu e relativ grava, este extrem de grava, are o serie intreaga de afectiuni, principala fiind un diabet in aprope de stare comatoasa si o situatie in ce priveste afectiunile neurologice, nu o spun eu, o spun medicii, care au constatat semne ale bolii Alzheimer.”, a declarat avocatul Ioan Cazacu.

Citeste si: Dosarul Transferurilor: Ce sanse au cei 8 condamnati sa scape de pedepse

Padureanu a fost dus in arest direct la spital, acolo unde mai fusese internat chiar inainte de condamnare, la Spitalul Elias. Avocatul fostului sef al Gloriei asteapta insa mai intai motivarea judecatorilor pentru condamnarea de 3 ani si 4 luni de inchisoare, in dosarul Transferurilor, inainte de a cere intreruperea pe motive medicale.

Sursa foto: sport.ro