DOSARUL TRANSFERURILOR: O noua amanare in procesul “greilor” din fotbalul romanesc

Cei opt „grei” ai fotbalului romanesc din Dosarul Transferurilor au primit, luni, o noua veste buna din partea magistratilor de la Curtea de Apel Bucuresti (CAB) si sunt tot mai aproape sa scape de condamnarile aspre cerute de procurori pentru neregulile comise in fotbal in ultimii ani.

Judecatorii de la CAB au decis sa amane termenul programat astazi. Desi in alte sedinte in care se hotarau amanari existau macar audieri, de aceasta data decizia a fost luata cu o zi inainte, adica duminica, informeaza Ziare.com.

Anuntul a fost facut pe portalul Curtii de Apel Bucuresti, fara sa se prezinte vreun motiv. Urmatorul termen din dosar este stabilit pentru 18 decembrie, de la ora 10:00.

In ultimele trei luni, din momentul in care cazul a fost reluat la Curtea de Apel Bucuresti, instanta de judecata a dispus 6 amanari.

Deciziile vin cum nu se poate mai bine pentru fratii Becali, Gica Popescu, Gheorghe Netoiu, Mihai Stoica, Jean Padureanu, George Copos si Cristi Borcea, care spera sa intarzie procesul cel putin pana in februarie 2014, cand noul Cod Penal va intra in vigoare.

Dupa modificarea Codului Penal, incadrarile vor fi schimbate, iar pedepsele pentru faptele de care sunt acuzati vor fi cel mult cu suspendare. De asemenea, anumite fapte se vor presecrie.

In acest dosar, magistratii nu au terminat de audiat toti martorii, iar comisia rogatorie solicitata de Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ) nu a fost inca alcatuita.

Sursa foto: prosport.ro