Dosarul Transferurilor s-a amanat pentru data de 4 noiembrie

Curtea de Apel Bucuresti a dispus, luni, o noua amanare in Dosarul Transferurilor. Noul termen de judecata a fost stabilit pentru data de 4 noiembrie, cand vor fi audiati Cosmin Contra, Dinu Gheorghe, Nicolae Badea, Sica Puscoci, Gheorghe Pecheanu si Ion Ionica, transmit televiziunile de stiri.

Jean Padureanu a fost trimis acasa de judecatoare, dupa ce acesta a afirmat ca se simte rau. Avocatul lui Padureanu a cerut ca acesta sa nu mai fie chemat in instanta deoarece sufera de mai multe boli. Instanta a refuzat expertiza medico-legala solicitata.

Opt oameni din fotbal, printre care Ioan Becali, George Copos sau Mihai Stoica, sunt acuzati de spalare de bani si evaziune fiscala.

Pe 7 octombrie, instanta a amanat judecarea procesului deoarece cluburile Dinamo Bucuresti si Otelul Galati au cerut un termen pentru angajarea unor aparatori. Instanta a acordat un termen scurt de numai o saptamana pentru ca doreste finalizarea acestui dosar, trimis spre rejudecarea de la Inalta Curte de Casatie si Justitie.

Gheorghe Popescu, Gheorghe Copos, Mihai Stoica, Cristian Borcea, Jean Padureanu, Gheorghe Netoiu si fratii Ioan si Victor Becali au fost condamnati de Curtea de Apel, dosarul a ajuns apoi la Inalta Curte de Casatie si Justitie, care l-a finalizat cu trimiterea spre rejudecare la Apel.