DOSARUL TRANSFERURILOR s-a mutat in Belgia: IOAN BECALI si CRISTI BORCEA cercetati pentru spalare de bani

DOSARUL TRANSFERURILOR s-a mutat in Belgia, doi dintre greii fotbalului autohton incarcerati déjà in penitenciarele din Romania plus un fost international fiind anchetati de justitia belgiana pentru SPALARE de BANI, informeaza “Le Soir”, citat de Prosport.

Ioan Becali, Cristi Borcea si Liviu Ciobotariu se regasesc printre cei 26 de oameni care sunt cercetati de justitia belgiana pentru spalare de bani, fals, uz de fals si plati fictive.

CITESTE SI: DOSARUL TRANSFERURILOR: Gheorghe NETOIU si Mihai STOICA cer in instanta ANULAREA PEDEPSELOR 

Cei trei romani fac parte dintr-un lot amplu anchetat pentru tot felul de nereguli petrecute de-a lungul timpului la Standard Liege, in centrul scandalului aflandu-se fostul presedinte al acestui club, Luciano D’Onofrio.

Pe lista apare si numele fostul fotbalist Liviu Ciobotariu, in prezent antrenor.

CITESTE SI: BECALI si BORCEA au trait momente de COSMAR! S-a sinucis sub ochii lor 

“Am citit in presa. Mai multe nu pot spune pentru ca nu stiu prea multe amanunte. Transferul meu s-a facut in 1999, octombrie. La acel moment, impresarul meu era Ioan Becali, el s-a ocupat de transfer si de toate problemele. Am mai fost chemat o data la DNA, cand au venit niste procurori din Belgia, chemat ca martor, si am declarat ceea ce stiam despre transferul meu. Eu am fost chemat ca martor, am declarat ceea ce stiam si, pana in prezent, nu am mai fost chemat. Implicarea mea in acest dosar e numai faptul ca am fost transferat la Standard Liege. Negocierile si transferul nu le-am facut eu, eu eram jucator in perioada aceea”, a declarat Liviu Ciobotariu intr-o interventie telefonica la postul Realitatea Tv.

Sursa foto: gsp.ro