Dosarul Transferurilor: Vezi ce decizie au luat judecatorii astazi dupa audierea martorilor

Judecatorii au stabilit astazi, dupa ce au discutat cu martorii din Dosarul Transferurilor ca audierile vor fi reluate pe 29 ianuarie, la o ora ce va fi stabilita ulterior.

Inculpatii din Dosarul Transferurilor au avut o zi plina la Curtea de Apel Bucuresti, sedinta incepand in jurul orei 10 dimineata si tinand pana dupa amiaza, atunci cand judecatorii au decis sa stabileasca un nou termen in dosar. Judecatorii au audiat miercuri, scrie ziare.com, doi martori din strainatate, fostul presedinte al clubului Deportivo Alaves, Gonzalo Anton, si reprezentantul companiilor olandeze care intermediau transferurilor, Johan Versluis.

Dupa ce au terminat cu martorii din strainatate, judecatorii au anuntat ca ii vor audia pe cei sase inculpati prezenti in sala. Acest lucru s-a intamplat insa doar partial, deoarece in fata instantei de judecata au aparut doar George Copos si Gigi Netoiu. Cristi Borcea a fost chemat la audieri, insa a cerut voie sa vorbeasca mai tarziu deoarece era obosit. De asemenea, Jean Padureanu a spus ca nu poate da declaratii deoarece are probleme medicale.

De la acest termen au lipsit Gica Popescu, aflat in campanie electorala, si Mihai Stoica, prezent in cantonamentul Stelei din Spania.