DOSARUL TRANSFERURILOR: Vezi cine i-ar fi infundat pe cei opt condamnati. “A dus 11 dosare la DNA!”

Lumea fotbalului a ramas uluita de sentintele date de judecatori in Dosarul Transferurilor, toti cei opt oameni din fotbalul romanesc implicati in acest caz primind pedepse cu executare. Multe voci au sustinut imediat ca omul care i-a infundat pe cei 8 oameni de fotbal este Florin Prunea, fostul director de relatii internationale al FRF si fost coleg de generatie cu Gica Popescu.

Nu este pentru prima data cand numele lui Prunea este vehiculat. Avocatul Doru Giugula a reactionat recent, spunand pentru ziare.com cum a colaborat Prunea cu DNA! Intr-un interviu, avocatul Doru Giugula, cel care a facut prima plangere penala in cazul mutarii lui Bratu la Galatasaray, din partea Tractorului Brasov, a punctat ca rolul decisiv in Dosarul Transferuilor l-a avut Florin Prunea. In acea vreme, director al departamentului de Relatii Internationale din cadrul FRF: “Cazul Bratu era singurul. Erau tensiuni intre Prunea si alti oameni din fotbal, el a dus la DNA inca 11 dosare!”. Giugula a completat: “Nu zic ca a facut-o intentionat, a vrut sa eradicheze coruptia din fotbal, sa faca putina curatenie”.

Citeste si: DOSARUL TRANSFERURILOR: Cum pot scapa cei 8 condamnati de puscarie ! 

Prunea a negat ca ar fi colaborat cu DNA, dar a dezvaluit ca dosarele oamenilor din fotbal au ajuns pe masa procurorilor. “E neconform cu realitatea! Au aparut la sediul FRF 4 sau 5 ofiteri DNA care au solicitat punctual documente din arhivele Federatiei despre zeci de transferuri. Presedintele Federatiei m-a insarcinat sa ma ocup de relatia cu cei de la DNA pentru rezolvarea acestei situatii!“, a explicat Prunea la acea vreme, conform fanatik.ro.

Sursa foto: fanatik.ro